Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kiszivárgott a Doom 3

Kütyük

Kiszivárgott a Doom 3

Egyelőre nem tudni, hogy milyen úton-módon, de kiszivárgott a hardvergyártók által várva várt játék, s már letölthető az Internetről.

Nemrég érkeztek olyan híresztelések, hogy az eredeti megjelenési időponthoz képest néhány szerencsés amerikai már korábban megvásárolhatta az év talán leginkább várt játékát, a Doom 3-at. A Best Buy révén ugyanis az USA-ban már szombat délelőtt meg lehetett venni az eredetileg csak ezen a héten megjelentetni tervezett programot. A maga nemében stílusalkotó játék ezzel trilógiává bővült, a hardvergyártók nem kis örömére (legnagyobb részletesség mellett ugyanis egész kis házi erőmű kell a szoftver akadásmentes futtatásához).

Ennél az ID Software számára van egy sokkal kellemetlenebb hír is: egyelőre nem tudni honnan szivárgott ki, de a hétvégén elérhetővé vált a játék kalózváltozata is. Tulajdonképpen – ismerve a Half-Life 2 példáját – az is csoda, hogy egészen a megjelenés előtti pár napig nem vált elérhetővé a játék. Ismeretes, hogy a HL 2 forrásának kiszivárgása oda vezetett, hogy a fejlesztők közel egy évvel elnapolták a kiadást, hogy átdolgozhassák a szoftvert. Ebben az esetben egyébként a programozók szerverére betörő hacker már önként feladta magát, de a kódot elterjesztőket egyelőre még nem sikerült elkapni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés