Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia 3650 designú új GPS-es strapabíró PDA

Kütyük

Nokia 3650 designú új GPS-es strapabíró PDA

A Thales Navigation bejelentette legújabb, GPS támogatású kéziszámítógépét, az elsőre könnyen Nokia 3650-es okostelefonnak nézhető, MobileMapper CE nevezetű készüléket.


A 195 milliméter hosszú, 90 milliméter széles és 46 milliméter vastag eszközből – ahogy mondani szokás – nem spórolták ki az anyagot, tömege ugyanis nem kevesebb mint 460 gramm. Az ARM920T mikroprocesszor köré épülő MobileMapper CE-ben egy 240×320 képpontos felbontással rendelkező folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Akinek a 64 MB méretű integrált memória esetleg nem lenne elegendő, a bővítőhelybe helyezett SD (Secure Digital) kártyák segítségével könnyedén tovább bővítheti a memóriát.

A MobileMapper CE az extrém sportokat űzők és a különleges foglalkozásúak számára is ideális választást jelenthet, ugyanis a készülék egy méter mélységig és harminc percig vízálló, és akár 1,5 méter magasságból is lényegében minden további nélkül leejthető.

A Thales Navigation körbillentyűzetes újdonsága nem két fillér, a speciális GPS-es kéziszámítógépért ugyanis nem kevesebb mint 1.800 eurót kell fizetni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés