Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem lesz Motorola MPx100, az MPx200 viszont 2003-as Windows-t kap

Kütyük

Nem lesz Motorola MPx100, az MPx200 viszont 2003-as Windows-t kap

Motorolához közeli források jelentése szerint az amerikai székhelyű vállalat vezetése nemrégiben úgy döntött, hogy a korábbi tervekkel ellentétben az MPx100 típusjelzésű új okostelefon nem kerül kereskedelmi forgalomba.

A döntés pontos oka mindeddig ismeretlen, mindenesetre több mint valószínű, hogy a Motorola a közeljövőben piacra fog dobni egy az MPx100-hoz hasonló tudású, azonban más kialakítással rendelkező új mobiltelefont.

Ide kapcsolódó hír, hogy a Motorola az MPx200 okostelefonokkal rendelkezők számára a jövő héten várhatóan elérhetővé teszi a Windows Mobile 2003 operációs rendszert. Mint ismeretes, a számos gyermekbetegséggel rendelkező Motorola MPx200-on alaphelyzetben Windows Mobile 2002 szoftver teljesít szolgálatot, mely a híradások szerint tehát hamarosan lecserélhető lesz a szoftver 2003-as kiadására.

Korábban számos információ és kép látott napvilágot az üggyel kapcsolatban, azonban a Motorola mindeddig cáfolta azon értesüléseket, melyek szerint az MPx200 megkapja az újabb verziójú Windows szoftvert. A Windows Mobile 2003 az MPx200 tulajok számára egyébként előreláthatólag 30 dollárba fog kerülni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés