Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezőben a Motorola új kommunikátora

Kütyük

Érkezőben a Motorola új kommunikátora

A napokban újabb információk láttak napvilágot a Motorola közeljövőben érkező kommunikátorával, az A630-as készülékkel kapcsolatban.


Az Európában A630, az Egyesült Államokban pedig vélhetően A690 típusjelzéssel forgalmazni kívánt négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) telefon 99 milliméter hosszú, 45 milliméter széles, 23 milliméter vastag, tömege pedig mindössze 100 gramm. A fontosabb specifikációk közé tartozik a belső QWERTY billentyűzet, a TFT (Thin Film Transistor) technológiájú, 176×220 pixeles felbontású, 65 ezer színárnyalatú folyadékkristályos kijelző, valamint a GPRS Class 10 támogatás.

A Motorola újdonságából természetesen a beépített digitális fényképezőgép sem hiányozhat, mely ez esetben maximum 640×480 pixeles (VGA) felbontású felvételek elkészítését teszi lehetővé. A belső antennás kommunikátor támogatja a Bluetooth vezeték nélküli szabványt, ezenkívül pedig elektronikus levelezési klienssel (IMAP, POP3, SMTP) és WAP 2.0 böngészővel is el van látva.

A felhasználók alaphelyzetben mindössze 5 MB méretű memóriával gazdálkodhatnak, de szerencsére lehetőség van SD (Secure Digital) memóriakártyák használatára. A huszonnégy szólamú polifonikus csengőhangokkal ellátott Motorola A630 képes a MIDI és MP3 zenék lejátszására, telefonkönyve pedig ezer bejegyzésnek biztosít helyet. A készülék 850 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátora maximum 200 órás készenléti időt, illetve 5 órás beszélgetési időt biztosít. A kereskedelmi forgalomban történő debütálás időpontja és az ár egyelőre sajnos ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés