Connect with us

Hirdetés

technokrata

A férfiak többet mobiloznak mint a nők

Kütyük

A férfiak többet mobiloznak mint a nők

Egy a Cingular Wireless mobil operátor által a napokban nyilvánosságra hozott felmérésből kiderül, hogy a férfiak immár egymás után negyedik éve többet beszélnek mobiltelefonon, mint a hölgyek – egész pontosan 16 százalékkal.

A jelentés szerint, míg a női mobilosok havonta átlagosan csak 391 percet csevegnek, addig férfi társaik ennél jelentősen többet, mintegy 455 percet társalognak mobil készülékeik segítségével.

A vezetékes telefon használatról készített statisztikák már teljesen más képet mutatnak. Ezek szerint a szebbik nem képviselői 62 százalékkal többet beszélnek vezetékes készülékekkel, mint a teremtés koronái. Szakértők felhívják a figyelmet arra, hogy mostanság a férfiak is egyre többet beszélnek vezetékes vonalakon, melyet jól szemléltet, hogy nem is olyan rég még 75 százalékos volt a hölgyek előnye.

A férfiak és a nők közel azonos arányban használják mobiltelefonjaik játékszoftvereit, valamint a beépített digitális fényképezőgépes mobilok használatának aránya is nagyon hasonló a két nem képviselői körében. Míg a hölgyek leginkább magánbeszélgetéseket folytatnak mobilon, addig a férfiak elsősorban üzleti kapcsolataikat ápolják a mobil készülékek segítségével.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés