Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult a Budapest Portál

Kütyük

Megújult a Budapest Portál

Új arculattal köszönti a csatlakozást a főváros honlapja.

A sikeresen elkészített Budapest Portál és intranet projektek után a Sense/Net csapata megtervezte a Főváros portáljának új arculatát. A Sense/Net Portal Engine 5.5 portálrendszer lehetővé teszi, hogy a portál arculata egyszerűen változhasson meg. A szoftver a nagyvállalati elvárásoknak megfelelően, elválasztva kezeli a tartalmi elemeket és a designt. Ezen funkció segítségével igen hamar lecserélhető egy bonyolult, akár több ezer oldalból álló portálrendszer arculata.

Most, hogy a Budapest Portál és az intranet is a Sense/Net Portal Engine 5.5-ös verzióján fut, időszerűvé vált az oldal arculatának frissítése. A portálok építése során több kommunikációval kapcsolatos kérdés is felmerül. Ez a felhasználóbarát szerkezet mellett a portál megjelenésére is vonatkozik, hiszen a kettő szervesen kapcsolódik. Az ilyen kérdések felmerülésekor a fejlesztők igyekeznek ügyfeleik döntését elősegíteni, és a megfelelő irányba terelni. A projektek sikere minden félnek fontos, ezért ilyenkor a rendszer tervezése és kivitelezése mellett javaslatot tesznek egy új arculat elkészítésére is.

Így volt ez a Budapest Portál kapcsán is. A fejlesztők előálltak egy új arculati tervvel: Sense/Net megálmodta, a MÁV Informatika Kft. kivitelezte. A Budapest portál tartalmi működtetését a MÁV Informatika látja el. A Sense/Net Portal Engine fejlesztői verziójával, a dokumentáció alapján az üzemeltetők maguk végezhették az átalakítást.

A Sense/Net profilja a vállalati portál építés, nem a webdesign, mégis szükségesnek tartjuk egy a kommunikációban is jártas design csapat alkalmazását – mondta Bíró Tamás a Sense/Net marketing igazgatója.

A Budapest Portált és az azzal összekapcsolt intranetet az ország legnagyobb és legjelentősebb önkormányzata használja. Budapest az ország tükre; hiszen többnyire a budapest.hu oldalt keresik először a hazánk iránt érdeklődők.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés