Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung VM-A680: előtérben a fotózás és videózás

Kütyük

Samsung VM-A680: előtérben a fotózás és videózás

A Sprint bejelentette a Samsung egyik legújabb kagylóformájú mobiltelefonját, a nem csak állóképek, hanem akár kisebb videóanyagok rögzítésére is képes VM-A680-as készüléket.


A vállalat képviselői elmondták, hogy az újdonság Sprint PCS Vision Video Phone VM-A680 by Samsung néven jelenik meg a kereskedelmi forgalomban. A telefon 0,3 megapixeles felbontású beépített digitális fényképezőgépének segítségével maximum 640×480 képpontos felbontású fotók, illetve legfeljebb 15 másodperc hosszúságú mozgóképek rögzíthetők.

Említést érdemel az optika mellett elhelyezett úgynevezett ˝movie light˝, mely mini fényforrás révén még rossz fényviszonyok mellett is meglepően jó minőségben lehet fotózni, illetve videózni. Az elkészített videóanyagok MMS-ben továbbküldhetőek, illetve akár képernyő pihentetőként is beállíthatóak. A videoklippek fényerejét, zoomját és számos egy jellemzőjét szabadon lehet állítani.

A Samsung VM-A680-nak nem csak a belső fő kijelzője, hanem a külső kiegészítő kijelzője is színes, ezenkívül pedig említésre méltó, hogy a készülék nem csak hanghívásra alkalmas, hanem ugyancsak szóban utasítható például az aktuális státuszának megjelenítésére, illetve természetesen hangjegyzeteket is készíthetünk a segítségével. A telefonkönyvben maximum 300 bejegyzést lehet eltárolni.

Érdekesség, hogy a kis Samsung mobil az okostelefonokéhoz hasonló repülőgépes üzemmóddal is rendelkezik, vagyis a rádiós részt kikapcsolva a készülék alapfunkciói akár repülőgépen tartózkodva is minden további nélkül használhatóak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés