Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG elindította mobiltelefonos szolgáltatásokat kínáló portálját, a WOW LG-t

Kütyük

Az LG elindította mobiltelefonos szolgáltatásokat kínáló portálját, a WOW LG-t

Az LG Electronics a 2004-es CeBIT kiállításon mutatta be vezetékes és vezeték nélküli mobiltelefonos szolgáltatásokat kínáló Internet portálját, a www.wowlg.com-ot.

A jelenlegi vezeték nélküli multimédia-trendeket követő WOW (World of Wireless – Vezeték Nélküli Világ) LG Internetes honlap az említett szolgáltatásokkal kapcsolatos tartalmakat nyújt felhasználói számára.

A WOW LG portál szolgáltatásait a felhasználók közvetlenül mobiljukról vagy számítógépükről érhetik el. Az optimálisan kialakított felhasználói felületnek köszönhetően a portál felhasználói menürendszere automatikusan alkalmazkodik a hívást kezdeményező mobilhoz.

Az LG Electronics a WOW LG honlap szolgáltatásait a regionális igényeknek megfelelően alakította ki: a ˝My Mobile˝ személyre szabott szolgáltatás segítségével az európai mobilvásárlók a különböző kulturális tartalmakat 5 nyelven (angol, német, olasz, spanyol, francia) érhetik el, a készülék kijelzője méretéhez igazított animációs háttérképeket, valamint az adott ország legújabb slágereiből komponált polifonikus csengőhangokat tölthetnek le. A honlap szolgáltatásai segítségével a felhasználók szerkeszthetik számítógépről vagy digitális kameráról letöltött képeiket, amelyek háttérképeknek is használhatók. A portálra látogatók érdekes és izgalmas Európában elterjedt és ismert játékokat játszhatnak, élvezhetik a 3 dimenziós képek látványát, letölthetnek szoftvereket és használati útmutatókat. A My Mobile SMS-küldési lehetőséget és letölthető ˝box˝ funkciókat is kínál.

˝A WOW LG európai bevezetése még csak a kezdet. Európán kívül is fokozatosan bevezetjük nemzetközi szolgáltató portálunkat, amely GSM és CDMA rendszerekből egyaránt elérhető˝ – mondta Jae Hoon Bae, az LG Electronics Telekommunikációs berendezések és Mobiltelefonok Tengerentúli Marketing részlegének elnökhelyettese.

Az LG Electronics 2003-ban 24 millió mobiltelefon értékesített, így a mobiltelefonok piacán 5. helyezést ért el. Az új Internetes portál bevezetésétől a vállalat piaci helyzetének és az LG márka-imázsának erősödését várja.

˝Azok az idők elmúltak, amikor a mobil gyártók csak az eladásra koncentráltak. A WOW LG portál megkülönbözteti az LGE-t versenytársaitól, célunk, hogy mobiltelefonjainak tulajdonosai büszkék legyenek arra, hogy LG terméket használnak˝ – mondta Mun Hwa Park, az LG Electronics Telekommunikációs berendezések és Mobiltelefonok részlegének elnöke.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés