Connect with us

Hirdetés

technokrata

4 új infoSMS, 7 új infoMMS kategória a Westelnél

Kütyük

4 új infoSMS, 7 új infoMMS kategória a Westelnél

A Westel eddig is kiemelkedő tartalomszolgáltatása jelentősen kibővült, áprilistól a legnagyobb mobilcég ügyfelei 4 új infoSMS és 7 új infoMMS kategóriából választhatnak.

Április elejétől a Westel több millió ügyfele mobiltelefonja segítségével még sokoldalúbb és érdekesebb tartalomszolgáltatást vehet igénybe. Ezentúl rövid szöveges üzenetben Schobert Norbi életmóddal kapcsolatos tanácsai, diétás receptjei olvashatók majd rendszeresen, a TV listára feliratkozva pedig a három fő televíziós csatorna esti műsorajánlója érkezik meg minden nap délutánján mobiltelefonra.

Az MMS egyre népszerűbb, jelenleg több százezer 06-30-as használ erre alkalmas mobiltelefont és a multimédiás hírszolgáltatás egyre meghatározóbb szerepet játszhat a jövőben. Éppen ezért a westelesek már ma egyedülállóan sokoldalú kínálatból választhatják ki a számukra legérdekesebb információs kategóriákat, tájékozódhatnak az Operaház programjáról csakúgy, mint a divat legújabb trendjeiről vagy az esti televíziós műsorokról.

Az újdonságok között a kultúra, a komolyzene iránt érdeklődők számára érdekesség, hogy az Opera MMS előfizetői pl. a képes és szöveges információkat kapnak a Magyar yllami Operaház műsorairól, eseményekről és klasszikus lemezekről. A természet csodáit és látványosságait kedvelők naponta új tájképekben gyönyörködhetnek, a TV lista pedig az aktuális esti televíziós műsorok képes ajánlója részletes programismertetéssel. A száguldó cirkuszról, azaz a Forma1-ről szóló hírek mellett ezentúl elérhető a divat és gyerekeknek szóló MMS szolgáltatás is, vagy akár a kimondottan felnőtteknek szóló erotikus tartalom is. A Humor MMS kategória szintén áprilistól megújul, az ezt választókat a jövőben Krenner István mobiltelefonra készített karikatúrái szórakoztatja majd.

A hazai mobil tartalomszolgáltatásban egyedülállóan – a népszerű 777mobil WAP-portálhoz hasonlóan – a Westel ügyfelei a készülékük tudásához és kijelzőjéhez leginkább megfelelő szolgáltatást választhatják, azaz minden egyes tartalmi kategórián belül további, készülékfüggő választási lehetőség áll rendelkezésükre.

Az infoSMS és infoMMS szolgáltatásokra gyorsan és egyszerűen, akár SMS-ben is regisztrálni lehet. SMS-nél elegendő a kiválasztott kategória nevét # jelöléssel elküldeni a 777-es számra (pl. #NORBI). MMS esetén a kategória végén a három lehetséges forma közül (MINI, MIDI vagy MAXI) még a készüléknek legjobban megfelelőt is meg kell határozni (pl. #TERMESZETMINI).

Új infoSMS kategóriák: NORBI, TV, LAZA, EROTIKA
Új infoMMS kategóriák: DIVAT, OPERA, TV, LAZA, TERMESZET, FORMA1, EROTIKA



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés