Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia: idén legalább annyi új modell lesz, mint 2003-ban

Kütyük

Nokia: idén legalább annyi új modell lesz, mint 2003-ban

A Nokia idén várhatóan legalább annyi új mobiltelefonnal fog előrukkolni, mint a tavalyi esztendőben – nyilatkozta Jorma Ollila, a finn székhelyű vállalat vezérigazgatója.

A Nokia tavaly rekordmennyiségű, nem kevesebb mint negyven új mobil készüléket dobott piacra, és előreláthatólag idén is ennyit fog bemutatni – mondta Ollila, aki többek közt arról is beszélt, hogy a Nokia kutatási és fejlesztési részlegei idén új munkatársakkal fognak bővülni.

A vállalat az elmúlt napokban a németországi Hannoverben megrendezett CeBIT 2004 telekommunikációs és számítástechnikai szakkiállítás keretein belül mindössze egy új telefont és néhány új mobil kiegészítőt jelentett be, ami elmondások szerint némileg elbizonytalanította a befektetőket. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a rivális gyártók közül több olyan is volt, mely tucatnyi új modellt mutatott be a rangos rendezvényen.

A vezérigazgató mostani nyilatkozatára vélhetően azért volt szükség, hogy a Nokia megnyugtassa a befektetőket, hogy a visszafogott CeBIT-es szereplést követően a vállalat az év hátralévő részében még sok újdonságot fog bemutatni – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Jussi Hyoty, az FIM Securities elemzője. Hyoty elmondta, hogy a Nokia 2004-ben eddig hét mobiltelefont jelentett be, melyek közül a legutóbb bejelentett volt az első 1 megapixeles felbontású kamerás Nokia készülék.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés