Connect with us

Hirdetés

technokrata

Audiovox CDM-8930: 262 ezer színű kijelzős új high-end mobil

Kütyük

Audiovox CDM-8930: 262 ezer színű kijelzős új high-end mobil

Az Audiovox az Atlantában megrendezett CTIA Wireless 2004 szakkiállítás keretein belül jelentette be legújabb high-end kategóriás mobiltelefonját, a CDM-8930 típusjelzésű készüléket.


A széthajtható kialakítással és elforgatható kijelzővel rendelkező újdonság 1,3 megapixeles felbontású, makró üzemmóddal, valamint vakuval felvértezett beépített digitális fényképezőgéppel büszkélkedhet. A készülék a mai divatnak megfelelően nem csak állóképek, hanem akár 10 percnyi videóanyag rögzítésére is képes.

A CDM-8930 igazi ékessége a 2 colos képátlójú, TFT (Thin Film Transistor) technológiájú folyadékkristályos kijelző, mely több mint 262 ezer színárnyalat megjelenítésére alkalmas. A háromsávos működésű (800/1900 MHz CDMA, Amps), CDMA2000 1X kompatibilis telefon 94 milliméter hosszú, 48 milliméter széles, 22 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 93,5 grammot nyom.

A hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokkal ellátott Audiovox CDM-8930 segítségével természetesen nem csak SMS-eket, hanem multimédiás üzeneteket is lehet küldeni, illetve fogadni, ezenkívül pedig említésre méltó a készülék MPEG-4 enkódolási/dekódolási képessége.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés