Connect with us

Hirdetés

technokrata

X300 és A100: a Panasonic legújabb mobiltelefonjai

Kütyük

X300 és A100: a Panasonic legújabb mobiltelefonjai

A Panasonic bejelentette X300 típusjelzésű, VGA felbontású integrált digitális fényképezős mobiltelefonját, melynek érdekessége, hogy kijelzője oldalra felhajtható.


A kifejezetten az európai piacra szánt újdonság háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes, folyadékkristályos kijelzője pedig több mint 65 ezer színárnyalatot tud megjeleníteni. A beépített kamera többek közt önkioldó funkcióval is rendelkezik és nem csak állóképek, hanem kisebb videoanyagok rögzítésére is képes. A Class 8 GPRS támogatású készülék természetesen MMS kompatibilis, WAP böngészője pedig 2.0-s verziószámot visel magán. A húsz darab negyvenszólamú polifonikus csengőhanggal, naptár alkalmazással, számológéppel és két játékszoftverrel felvértezett Panasonic X300 várhatóan idén ősszel jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.

A japán gyártó ezzel párhuzamosan az A100 sorozatú új készülékeiről is lerántotta a leplet. Az A100-as modell egyszerű designjáról, az A101-es sportos megjelenéséről, az A102-es verzió pedig elegáns stílusáról ismerszik meg. A rendkívül kis méretű, hitelkártyánál alig nagyobb háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) készülékek 250 bejegyzéses telefonkönyvet, tizenhat szólamú polifonikus csengőhangokat, zeneszerkesztő szoftvert, valamint két játékot tudhatnak magukénak. A Panasonic A100-as modelljei előreláthatólag valamikor idén nyáron debütálnak majd a piacon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés