Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson S700: innovatív kialakítású, 1,3 megapixeles új kamerás telefon

Kütyük

Sony Ericsson S700: innovatív kialakítású, 1,3 megapixeles új kamerás telefon

A Sony Ericsson bemutatta QuickShare funkciós, elforgatva nyitható S700-as kamerás telefonját.

A különleges készülék, amely háromutas kommunikációs stílust képvisel, egyaránt használható beszélgetésre, fotózásra, szövegek és e-mailek írására, valamint internetes böngészésre. Az S700 1,3 megapixeles digitális CCD-kamerájával kiváló képek készíthetők, és a 262 ezer színes TFT-képernyőjén ezek a képek rendkívül jó minőségben jeleníthetők meg. A készülék kompatibilis a Memory Stick DuoTM-val, ezáltal memóriakapacitása igény szerint bővíthető.

Az S700 telefon három teljesen újszerű kommunikációs stílusban használható. A telefonon zárt állapotában is megjeleníthetők az üzenetek, keresni lehet a menük között, és hívások kezdeményezhetők kényelmesen, egy ujjal navigálva, vagy az LCD-képernyő alatti intuitív programbillentyűket használva. A készülék megfordításával fényképezni lehet. A digitális kamerákhoz hasonló kivitelnek köszönhetően szilárd, kétkezes kameramozgatással készíthetők fotók, hasonlóan, mint egy hagyományos fényképezőgép esetében. Ha a készüléket 180 fokkal elforgatva kinyitjuk, hozzáférhetővé válik a telefon billentyűzete a kényelmes szövegbevitelhez vagy e-mail-íráshoz. Ezzel az innovatív, háromirányú használatot lehetővé tevő kivitellel a telefon minden alkalmazása maximálisan kihasználható.

Az S700 telefon 1,3 megapixeles CCD kamerája, amelynek optimalizálása a Sony Corporation-nel szoros együttműködésben zajlott, kiemelkedő képminőséget kínál 1.280×960 pixeles méretben. A kamera lencsezárának kinyitásakor a kameramód automatikusan aktiválódik, a képernyő pedig ˝látványkereső˝ funkcióba vált át egy ismerős, vízszintes, digitális fényképezőgépekre jellemző grafikus felülettel. Az S700 használata a QuickshareTM technológia révén rendkívül könnyű: képet készíteni csupán egyetlen kattintás, és mindössze néhány másik annak elküldése. A lehető legjobb minőségű képek készítése érdekében az S700-at beépített vakuval és nyolcszoros digitális zoommal is felszerelték. A 2,3 colos, 262 ezer színt megjelenítő TFT-képernyőn az elkészült képek meglepően tisztán, nagy részletességgel jeleníthetők meg. A készülék rövid videoklipek felvételére is alkalmas.

A Memory Stick Duo, a Bluetooth és az infravörös technológia támogatása révén az S700 a kapcsolódási lehetőségek széles választékát kínálja; a képek és videofájlok PC-kre és más fogyasztói eszközökre kényelmesen átvihetők.

Az S700 telefon, amely a Hi Corp háromdimenziós játékmotorját is tartalmazza, egyben kiváló játékeszköz is. A készülék számos beépített Java-technológiás játékkal kapható, de további csomagok letölthetők a Sony Ericsson ˝Fun & Download˝ webhelyéről is. A telefon emellett más szórakoztató alkalmazásokkal is rendelkezik: MP3-lejátszóval, mobil zeneszolgáltatással, Music DJTM csengőhang-készítővel és negyven többszólamú csengőhanggal.

Az S700 2004 negyedik negyedévében lesz kapható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés