Connect with us

technokrata

MMT-20 mobil üzenetküldő terminál

Kütyük

MMT-20 mobil üzenetküldő terminál

A Smart Modular Technologies hamarosan megkezdi Mobile Messaging Terminal (MMT-20) névre keresztelt, Bluetooth kompatibilis üzenetküldő eszközének kereskedelmi forgalmazását.

A 95 milliméter hosszú, 76 milliméter széles, 23 milliméter vastag berendezés egész pontosan 117 grammot nyom a mérlegen és segítségével nem csak rövid szöveges üzeneteket, illetve elektronikus leveleket lehet küldeni és fogadni, hanem az AOL AIM, ACQ, MSN és Yahoo féle IM (Instant Messaging, azonnali üzenetküldés) szolgáltatások is igénybe vehetők.

Az MMT-20 nagyméretű folyadékkristályos kijelzője 240×160 pixeles felbontással rendelkezik, viszont színek megjelenítésére nem képes, igaz ez egy kifejezetten üzenetváltásra kifejlesztett készülék esetében könnyedén megbocsátható. A könnyű kezelhetőséget a teljes értékű QWERTY billentyűzet, illetve egy négyállású mini joystick hivatott elősegíteni. A szétnyitható kialakítással rendelkező különleges berendezés belső memóriájában maximum 500 címbejegyzést, illetve 100 darab üzenetet lehet eltárolni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin