Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két új SEGA játék az N-Gage mobil játékgépen

Kütyük

Két új SEGA játék az N-Gage mobil játékgépen

A Nokia és a SEGA Corporation két, az N-Gage játékgépre készült SEGA márkájú játékot mutatott be.

A Virtua Cop többszereplős, az eseményeket a főhős szemszögéből követő, lövöldözős játék, ahol a játékosok feladata egy többfelé pusztító, gonosz bűnszövetkezet felszámolása. A játékosok a Bluetooth vezeték nélküli technológia segítségével csapatokba tömörülve lövöldözhetik végig a különböző szinteket, míg a rendet és a békét helyreállítják.

Az Alien Front-ban a játékos feladata a hadsereg tankjának vezetőjeként a Földre behatoló idegenek ellen megvédeni a bolygót, vagy a másik oldalra állva egy futurisztikus két lábú lépegető, egy négy lábú póklépegető, vagy egy antigravitációs helikopter irányítása. Az Alien Front a Bluetooth révén kétszereplős üzemmódban is játszható, az N-Gage Arénában pedig a játékosok a világ elé tárhatják játékstatisztikáikat.

˝Nagyszerű, hogy két izgalmas SEGA játékkal gazdagíthatjuk az N-Gage folyamatosan bővülő játékkínálatát˝ – mondta Pasi Pölönen, a Nokia Játék üzletágának (Games Business Unit) játékkiadásért felelős igazgatója. ˝A Virtua Cop és az Alien Front többszereplős funkciója merőben új lehetőséget kínál a játékosoknak a fej-fej melletti küzdelemre. A játékosok emellett az N-Gage Arénában játékeredményeiket a világ elé is tárhatják˝.

˝Örömmel kínálunk két további játékot az N-Gage játékgépen˝ – mondta Hideki Okamura, a SEGA Corporation Fogyasztói üzletágának ügyvezető és általános igazgatója. ˝Közös kulcsszavunkra, a ’kapcsolat’-ra emlékezve a SEGA továbbra is biztosít játékokat az N-Gage platformra, kihasználva annak a Bluetooth-játékot is magába foglaló mobilhálózati szolgáltatásait. Egy új típusú játékstílus kialakításában segítünk˝.

A Virtua Cop és az Alien Front az N-Gage játékgépen jelenik meg. 2004 tavaszán elsőként az Alien Front kerül az üzletekbe.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés