Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Siemens SX1 korlátozott mennyiségben még az idén megjelenik a piacon

Kütyük

A Siemens SX1 korlátozott mennyiségben még az idén megjelenik a piacon

Örömteli hír azoknak, akik már hosszú hónapok óta várnak a Siemens SX1-re: a vezető német mobiltelefon gyártó munkatársai bejelentették, hogy a meglepő kialakítással rendelkező okostelefon a korábbi híradásokkal ellentétben még ebben az esztendőben meg fog jelenni a kereskedelmi forgalomban.

Némi üröm az örömben, hogy a Siemens ebben a hónapban csak meglehetősen korlátozott darabszámban szállít majd a kereskedések számára SX1-es mobil készülékeket, tehát a még idén SX1-re vágyóknak egy kis szerencse is szükségeltetik majd a sikerhez.

Különböző források tudni vélik, hogy az első Siemens SX1 okostelefonok a jövő héten, konkrétan december 8-án jelennek meg a piacon, a Siemens munkatársai azonban ezen információkat nem kívánták megerősíteni, így továbbra is bizonytalan, hogy az SX1 pontosan mikor debütál majd a kereskedelmi forgalomban. Egy dolog viszont egészen biztosnak tűnik: a Siemens SX1 nagy mennyiségben csak valamikor a jövő esztendő első negyedévében lesz elérhető a piacon.

A furcsa billentyűzettel felvértezett Siemens SX1 lényegében mindent tud, amit egy mai korszerű okostelefonnak tudnia kell: nagy méretű színes kijelzővel és VGA felbontású integrált digitális fényképezőgéppel rendelkezik, MMS és Java kompatibilis, képes a különböző videofájlok és MP3 zenefájlok lejátszására és még a Bluetooth kontroller sem hiányzik belőle. A Siemens SX1 ára várhatóan 550 euró körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés