Connect with us

Hirdetés

technokrata

A kapargatás kora végleg lejárt: Vodafone Expressz feltöltés

Kütyük

A kapargatás kora végleg lejárt: Vodafone Expressz feltöltés

A VitaMAX kártyák egyenlegét mostantól már több mint 1.700 bankautomatánál lehet feltölteni egyszerűen és gyorsan, bankkártya segítségével.

Ráadásul az automatáknál történő feltöltések esetében (a feltöltőkártyás feltöltésekkel ellentétben) a 7.500 Ft-os címlet esetén 1.000 Ft, míg a 12.500 Ft-os címlet esetén 2.500 Ft feltöltési bónuszt biztosít a Vodafone!

Ezentúl a Vodafone valamennyi VitaMAX kártyás (előre fizető) ügyfele a 208 Postabank készpénzkiadó automatánál is egyszerűen feltöltheti saját, vagy akár tetszőleges másik VitaMAX előfizetés egyenlegét, a hagyományos feltöltőkártyáknál megszokott nehézkes és bonyolult eljárás nélkül. A Postabank automatáknál Mobil egyenlegtöltés/Vodafone menüpontot választva adható meg a feltölteni kívánt telefonszám és a választott feltöltési érték. A tranzakció során a bankkártyához tartozó bankszámláról automatikusan levonásra kerül, a VitaMAX számla egyenlegén pedig megjelenik a feltöltés összege. A Vodafone SMS-ben is értesíti ügyfelét a feltöltés összegéről és az új egyenlegről. Kérésre a Vodafone a feltöltésről természetesen ÁFA-s számlát is kibocsát, amit ezen az oldalon, vagy a 1270-es telefonszámon lehet igényelni a tranzakciót követő 48 órán belül.

A feltöltés a legtöbb bank által kibocsátott lakossági bankkártya esetében díjmentes.

A bankok ebben az esetben a vásárlási tranzakciókra vonatkozó díjszabást alkalmazzák, amely a bankkártyák túlnyomó többségénél díjmentes, a pontos feltételeket a kibocsátó pénzintézet hirdetményei tartalmazzák.

Az Expressz feltöltés szolgáltatás a Vodafone VitaMAX-ot használó ügyfelei részére ezentúl már elérhető a

Postabank
OTP Bank
Euronet
Raiffeisen Bank
Citibank
ING

automatákon keresztül. Így, a Postabank most induló automatáival együtt már több mint 1.700 azon bankjegykiadó automaták száma, amelyeknél VitaMAX egyenleget könnyen és gyorsan fel lehet tölteni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés