Connect with us

technokrata

Postai képeslapküldés az Internetről

Kütyük

Postai képeslapküldés az Internetről

Valódi, kézzelfogható képeslapot egyre kevesebben küldünk – egy új szolgáltatás révén azonban közel olyan egyszerűen adhatunk fel egy postai képeslapot, mint digitális változatát.

Megkezdte működést a Voxcard, egy új hazai, valódi képeslap-küldő szolgáltatás. A Voxcard középpontjában egy igényes művészeti album áll. Ebben nézelődhet, keresgélhet a látogató és bármely képről egy hagyományos postai képeslapot is küldhet. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy beírja a címet, üzenetet és online módon kifizeti a képeslap-küldés díját. A lapzártáig feladott lapokat egyedi nyomtatást követően a Posta belföldön kézbesíti. A díj fizethető emeltdíjas telefonhívással, SMS-küldéssel, vagy a Voxbill virtuális feltöltő kártyával. Az összeg a díjfizetési módtól függően 350 és 700 Ft között változik.

Az album gyűjteménye, amelyből a képek kiválaszthatók, azáltal is állandóan gyarapodik, hogy az alkotó művészek, mintegy promócióként, elhelyezhetik benne saját műveiket. A Voxcard egy figyelemre méltó további lehetősége az, hogy nemcsak a művészeti albumból választható kép, hanem a látogató saját képét is postai képeslapként elküldheti. Az alapszolgáltatás mellett a Voxcard egyéb alkalmazások megvalósítását is tervezi a közeljövőben: így például expressz DM levelek, meghívók küldése, mobil képeslap, puzzle küldése.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin