Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung SGH-E715 és SGH-P705: előtérben a szórakozás

Kütyük

Samsung SGH-E715 és SGH-P705: előtérben a szórakozás

A Samsung legújabb mobiltelefonjai nem csak intelligensek, hanem szórakoztatóak is.

A gyártó legújabb mobiltelefonjai, az SGH-E715 és az SGH-P705, kompakt szórakoztatóeszközt rejtenek a kagylóhéj formájú házban.

Az SGH-E715 típus egy kompakt és könnyű kétfrekvenciás GSM/GPRS telefon beépített VGA fényképezőgéppel. Ez az egyedi összecsukható modell az elejére felszerelt fényképezőgéppel és belső antennával rendelkezik. A külső LCD kijelző keresőként használható, így a telefon kinyitása nélkül is elkészíthetők a felvételek. A fényképek díszítéséhez különböző tárolt képsablonok használhatók. A LED világítással felszerelt SGH-E715 eszközzel tiszta, éles képek készíthetők még sötétben is.

Az SGH-P705 típus egy teljes GSM/GPRS szolgáltatásokat nyújtó telefon és NTSC televízió egyben, amely elég kicsi és könnyű ahhoz, hogy egy ing zsebében elférjen. A rendkívül kis méret ellenére az eszköz meglepő, 262.144 színű TFT LCD kijelzője valósághű képeket biztosít a vizuális élmény biztosításához. Ha egy jelenet hangulata magával ragadná, az SGH-P705 telefonnal a képek rögzíthetők, és elküldhetők az MMS szolgáltatást használó ismerősöknek. A telefon támogatja a 40 szólamú csengőhangokat, és beépített WAP 2.0 böngészőt tartalmaz, így a piac bármely más GPRS telefonjával felveszi a versenyt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés