Connect with us

Hirdetés

technokrata

Házaspáros – párkereső játék lakásnyereménnyel

Kütyük

Házaspáros – párkereső játék lakásnyereménnyel

A Randivonal.hu és a Mareco Ingatlan Rt. közös játékot hirdet Házaspáros névvel. A nyeremény egy 8 millió forintot érő lakás.

A 2003 októberében induló játék célja, hogy minél többen megtalálják párjukat az Interneten, és közösen induljanak a nyereményért folytatott játékos küzdelemben. A 9 hónapon át tartó játék során az olvasók megszavazzák a hónap párját, akik megmérkőznek a 8 milliós lakásért. A játékban a párok érdekes, izgalmas feladatokon keresztül mutatkoznak be és szerzik meg a szavazók bizalmát.

Ha a nyertes pár a játék végét követő egy éven belül összeházasodik, a Randivonal és a Mareco további értékes nyereményeket tartogat nekik.

„A Habostorta megalapítása óta közel 25.000 tartós párkapcsolat és 1300 esküvő született a Randivonal oldalain. Úgy gondoltuk, hogy itt az ideje az ismerkedő pároknak egy életre szóló ajándékot adni, amivel a jövőjüket megalapozhatják. Az online társkeresés – talán fogalmazhatok így – forradalmasította az ismerkedést, a fiatalok és az idősebb generáció egyaránt hatékonyan és kultúráltan keresheti nálunk párját. Évről évre megduplázódik a regisztrált felhasználók száma, és biztos vagyok benne, hogy egy öröklakás, mint nyeremény még ennél is több ismerkedni vágyót vonz majd az Internetre.” – nyilatkozta Weiler Péter, a Habostorta ügyvezető igazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés