Connect with us
Hirdetés

technokrata

Mobil szövetség alakult az ügyfelek Európán átívelő kiszolgálására

Kütyük

Mobil szövetség alakult az ügyfelek Európán átívelő kiszolgálására

Ma kilenc európai mobilszolgáltató bejelentette, hogy mobil szövetséget alakítottak annak érdekében, hogy egész Európa területén összehangolt hang- és adatátviteli megoldásokat nyújtsanak üzleti és lakossági ügyfeleik számára.

Az Amena (Spanyolország), az O2 (Németország, Egyesült Királyság és Írország), a One (Ausztria), a Pannon GSM (Magyarország), a sunrise (Svájc), a Telenor Mobil (Norvégia) és a Wind (Olaszország) tegnap Münchenben írta alá a megállapodást.

Az újonnan megalakult szövetség szolgáltatásai kezdetben tagjai európai területén érhetők el több mint 40 millió előfizető számára. A szövetség új, innovatív, határokon átívelő termékek és szolgáltatások gyors piaci bevezetését, valamint szoros együttműködést tűzött ki célul a technológia, az erőforrások megosztása és az értékesítés területén. A szövetség, fejlődésével párhuzamosan további kulcsfontosságú régiókat fed majd le, s az előfizetők tapasztalhatják, hogy külföldön ugyanúgy használhatják mobilkészüléküket, ugyanolyan háttérrel és szolgáltatásminőséggel, egyszerűen, és kényelmesen, mint ahogy azt otthon már megszokták.

A tagok hálózatai közötti összehangolt GPRS és MMS kapcsolat, valamint a hazai szolgáltatásokhoz történő egyszerű hozzáférés – mint a már jól ismert rövid számok használata a hangposta és az ügyfélszolgálat felhívására – azonnal elérhető lesz az előfizetők számára. Ezen felül a szövetség tagjai bevezetik azt a szolgáltatást, amellyel a pre-paid ügyfelek gyorsan és egyszerűen tölthetik fel egyenlegüket bármely tagországban.

Az üzleti előfizetők is jól járnak majd a rendkívül versenyképes tarifacsomagokkal és termékekkel, amelyekkel valamennyi tagország területén könnyen férhetnek hozzá fontos szolgáltatásokhoz. A továbbiakban olyan szolgáltatáscsomagokat is bevezetnek, amelyek a külföldre utazó ügyfeleket fogják segíteni.

˝A szövetség lehetővé teszi a Pannon GSM számára, hogy nemzetközi hátterére támaszkodva külföldön tartózkodó ügyfeleiről is gondoskodhasson, számukra a szolgáltatások egyre bővülő köréhez egyszerű és könnyű hozzáférés biztosítson. A Pannon célja továbbfejlesztett roaming-szerződéseket kötni, és elősegíteni a külföldön tartozkodó mobil-felhasználók számára jobban tervezhető tarifarendszer bevezetését. A Pannon GSM már ma is több mint 100 ország szolgáltatójával rendelkezik roaming-szerződéssel. Ez a szövetség olyan roaming-lehetőséget fog kínálni, amely megváltoztatja majd az ügyfelek külföldi mobiltelefon-használatának módját. A szövetség küldetése, hogy kiszolgálja a sokat utazó üzletemberek különleges kommunikációs igényeit, ezért olyan megoldásokat fejleszt ki amelyek segítségével az üzletemberek akkor is otthon érezik magukat, ha külföldön dolgoznak˝ – mondta Klaus Holgaard Rasmussen, a Pannon GSM vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés