Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola V60t: színes kijelző és új szolgáltatások

Kütyük

Motorola V60t: színes kijelző és új szolgáltatások

A világ második legnagyobb mobiltelefon gyártó cégeként jegyzett Motorola bejelentette népszerű V60 típusjelzésű mobil készüléke továbbfejlesztett utódját, a Motorola V60t-t.

Az amerikai székhelyű vállalat legfrissebb újdonsága többek közt színes folyadékkristályos kijelzővel, valamint hanghívási szolgáltatásokkal gazdagodott. A belül színes LCD-vel rendelkező V60t kívül egy kétsoros monokróm kijelzővel is el van látva, mely többek közt a hívófelek, az idő és a dátum megjelenítésére hivatott. A külső kijelző ezenkívül SMS-eket is képes kiírni, vagyis a V60t esetében a rövid szöveges üzenetek olvasásához nem feltétlenül kell szétnyitnunk a kagylóhéj kialakítású készüléket.

A Voice Activated Digit Dialing nevezetű új szolgáltatás révén immár nem szükséges manuális módon bepötyögni a hívandó telefonszámokat, ugyanis elegendő azokat szóban bemondani a készülék mikrofonjába, és a hangfelismerő szoftver mindent automatikusan elvégez. A Voice Activated Command technológia segítségével pedig a mobiltelefon egyes fontosabb szolgáltatásaihoz férhetünk hozzá minden korábbinál egyszerűbben, ugyancsak hangutasítások révén.

A Motorola a V60t-re olyan animált képernyővédőket, háttérképeket, illetve játékszoftvereket töltött, melyek maximálisan kiaknázzák az új színes kijelzőben rejlő lehetőségeket. A cserélhető előlapú Motorola V60t természetesen WAP kompatibilis és segítségével új csengőhangok is letölthetők.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés