Connect with us

Hirdetés

technokrata

SGH-E700 mobiltelefon: fotósorozat csukott állapotban – még sötétben is

Kütyük

SGH-E700 mobiltelefon: fotósorozat csukott állapotban – még sötétben is

Elegant Kessler, a kétszínű telefon.

Igen! Végre egy telefon, ami megdobogtatja a szíveket. Kiváló megjelenés, két szín. Kezelése világos és érthető. Végtelenül elegáns. Nincs látható antennája. Külső színes OLED kijelző krómszínű kerettel, sötétkék háttéren. A kagyló alakú kivitel egy hatalmas TFT LCD kijelzőt rejt, mely gazdag színvilágot és kiváló grafikát eredményez. SGH-E700 – egy Samsung csúcsmobil.

Természetesen kamerával! A lencsék a külső képernyő felett helyezkednek el. A fényképek nyitott és csukott állapotban is elkészíthetők. A képernyők keresőként is szolgálnak. A belső kijelző 1,8 hüvelyk átmérőjű, és 65.536 szín megjelenítésére képes. Az ötszörös digitális zoom elég közel hozza a célt ahhoz, hogy kitöltse a képet. Felbontása 640 x 480 (több mint 300.000) képpont, mely felülmúlja a legtöbb telefonba épített fényképezőgépét. Ha az alacsonyabb felbontás is megfelel, akkor több beállítás is választható, egészen a memóriakímélő 128 x 120 képpontos mobil formátumig. Ha folyamatosan nyomva tartjuk a gombot, akkor a fényképezőgép fotósorozatot készít. Még sötétben is.

A képek elküldés előtt szerkeszthetők a telefonban: negatív készíthető belőlük, fekete-fehérré vagy áttetszővé tehetők, sőt, akár ceruzarajz hatású kép is készíthető. A kép az eltárolt keretek bármelyikével bekeretezhető, és már kész is az MMS üzenet. Természetesen hanggal vagy szöveggel is kiegészíthető. Az SMIL formátum használatával képek, hangok és szövegek sorozatát készítheti el, mely legfeljebb tíz oldalból állhat, és a dinamikus 9 MB méretű multimédia memóriában tárolható. Az SGH-E700 memóriájában, mely energiaellátás nélkül is tárolja az információt, 200 SMS, 1 000 telefonkönyv bejegyzés és 600 KB-nyi Java játék fér el. Az ilyen Java játékokból kettő, hagyományosból pedig három biztosítja a szórakozást útközben is.

A belső képernyőre különböző háttérképek helyezhetők el. A tizenhárom kép közül néhány a National Geographic archívumából származik. A többszólamú csengőhangok (akár negyven szólamig) között mindenki megtalálhatja a legjobban hozzá illőt.

A telefon műszaki paraméterei: kétsávos, GPRS Class 10 és infravörös port, beépített modemmel. A konferenciahívás, hívásátirányítás, szervező, naptár, számológép és ébresztő alapszolgáltatás, emellett sok hasznos funkciót tartalmaz a készülék.

A csak 86 grammos, kompakt kivitelű, kék-ezüst színvilágú telefon 230 órás készenléti és három órás beszélgetési idővel rendelkezik. Az augusztusban megjelenő termék mikrofon-fejhallgatóval, számítógépes szoftverrel és adatkábellel kerül forgalomba.

A SGH-E700 műszaki adatai

  • Kétsávos (GSM 900/1800 MHz)
  • GPRS Class 10 (4 DL, 2 UP), WAP 2.0
  • Beépített kamera
  • Digitális fényképezés VGA felbontásban (640 x 480 képpont)
  • Ötszörös digitális zoom, állítható kontraszt, különböző fotóbeállítások és effektusok

Külső kijelző: OLED, 96 x 64 képpont, 256 szín; (dátum, idő, bejövő hívás, SMS, hálózat, akkumulátor)
Belső kijelző: 1,8″ TFT, 128 x 160 képpont, 65.536 szín
SMS: 6 soros, soronként 16 karakterrel (dinamikus)
MMS: maximum 80 KB MMS üzenetenként; SMIL formátum (oldalanként egy hangot, képet és szövegfile-t tartalmazó, MMS üzenetenként legfeljebb 10 oldalas képsorozat küldése és fogadása)
EMS: Küldés és fogadás
Memória: 9 MB dinamikus az MMS üzenetekhez, fotókhoz és hangokhoz
Nem felejtő memória: 200 SMS, 1.000 telefonkönyv bejegyzés, T9 prediktív szövegbevitel (tanítható), 600 KB a beépített Wireless Java technológiához
Játékok: 2 Java, 3 hagyományos
Csengőhangok: Többszólamú, legfeljebb 40 szólam
Szervező: Naptár, feljegyzések, feladatlisták, számológép, pénznem-átváltó, ébresztő
Portok: Infravörös, integrált modem
Telefonkönyv: 1.000 bejegyzés a telefonkönyvben, legfeljebb 250 a SIM kártyán
Funkciók: CLIP/CLIR, konferenciahívás, hívásátirányítás, hívásvárakoztatás, hívástartás, tartás-átkapcsolás
Méretek: 90 x 45 x 23 mm
Súly: 86 g
Készenléti idő: 230 óra
Beszélgetési idő: 3 óra
Akkumulátor: Li-Ion, 800 mAh
Szín: Kék és ezüst, kétszínű kivitel
Elérhetőség: 2003. augusztus
Értékesítési csomag: Telefon, akkumulátor, töltőkábel, mikrofon-fülhallgató, hordszalag, kézikönyv
Tartozékok: Akkumulátor, utazótöltő, mikrofon-fülhallgató, adatátviteli készlet, autós töltő, autós tartó, egyszerű kéznélküli autóskészlet



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés