Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sportrádió az Interneten

Kütyük

Sportrádió az Interneten

Kísérleti jelleggel indul útjára a magyar vonatkozású hazai és nemzetközi sportesemények közvetítését felvállaló Sportrádió.

A Fotexnet által indított Sportrádió a nap 24 órájában hallgatható bármilyen Internet-kapcsolattal rendelkező számítógépen egy egyszerű MP3-lejátszó szoftver segítségével, az egész ország területén. Az élő sportközvetítések mellett MP3 minőségben a korábbi évtizedek és napjaink közkedvelt slágerei hallgathatók. A zeneszámok egyelőre előre meghatározott sorrendben kerülnek lejátszásra, később azonban minden hallgató kedve szerint válogathat a rendelkezésre álló hazai és külföldi előadók műveiből.

A sportközvetítések és a zene mellett a tervezett műsorstruktúrában számos háttérműsor indítása is szerepel: sztárinterjúk, stúdióbeszélgetések, telefonos bejelentkezések és szakértői vélemények színesítik majd a programot.

„Eddig több internetes cég próbálkozott internetes rádió indításával, több-kevesebb sikerrel. A Fotexnet a Sportrádió indításával nem ebbe sorba kíván beállni, hanem egy olyan űrt kíván betölteni, amely jelenleg a hagyományos rádiócsatornák körében is tapasztalható. Ahogyan a televíziók esetében is látható, a tematikus csatornák – különösen a színvonalas sportot sugárzó adók – nagy népszerűségnek örvendenek. Úgy véljük, hogy egy sporttal foglalkozó rádió indításával a sportrajongók széles táborának okozhatunk örömet, hiszen mostantól akár már munka közben, a számítógép előtt ülve is követhetik a sportvilág történéseit, így semmiről nem maradnak le – mondta Porkoláb Péter, a Fotexnet ügyvezetője.

A rádió első élő közvetítésére 2003. augusztus 2-án este 8 órától kerül sor a Ferencváros – Videoton mérkőzés közvetítésével.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés