Connect with us

Hirdetés

technokrata

Napster 2.0 – liberális elvek

Kütyük

Napster 2.0 – liberális elvek

A népszerű zeneletöltő szolgáltatás újraindul.

Ennek keretében vagy előfizetés lesz a szolgáltatás, vagy a’la carte módszerrel mindenki magának válogathatja össze a neki kellő dalokat – jelentette be Chris Gorog, a CD-író szoftverről elhíresült cég vezérigazgatója. Anyagi részleteket azonban nem közölt, se a havidíjat, se az egy számra vonatkozó összeget nem nevezte meg. Gorog szerint majdnem ugyanazt a szolgáltatást kapják majd a felhasználók, mint a Napster fénykorában: ˝Független, innovatív lesz, és rendelkezni fog a választás szabadságával.˝ No persze mindezt pénzért.

A cégvezető elmondta azt is, hogy a zenék keresésén, hallgatásán és letöltésén kívül lehetőséget fognak teremteni online rádióhallgatásra, és arra is, hogy a már megszerzett zenéket CD-re lehessen írni. Az egyre bővülő online zenebolt kínálat jelentette konkurencia miatt Gorog azért nem aggódik, mert szerinte az online zenékkel foglalkozók 97 százaléka által ismert név a Napster, s ezek fele fizetne is a letöltött dalokért.

˝A jelenlegi állapotoknál sokkal liberálisabb megállapodásokat fogunk kötni a kiadókkal.˝ – ígérte a Rocio vezetője – ˝Néhány előadó biztosan távol fog maradni, de a többség meggyőzhető lesz.˝ Gorog egyben azt is közölte, hogy a szolgáltatás tesztelési fázisát még nem indították be.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés