Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Pannon GSM átveszi a vezetést a percdíjak versenyében

Kütyük

A Pannon GSM átveszi a vezetést a percdíjak versenyében

A Pannon GSM augusztus 1-től Praktikum Perfekt kártyás előfizetésének megújításával a hazai mobilpiac legkedvezőbb percdíjú kártyás tarifacsomagját kínálja.

A minden időben és minden belföldi hívásirányban érvényes, 36 forintos percdíj az összes mobilszolgáltató versenytárs ajánlatánál kedvezőbb.

A kártyás előfizetésekhez kínált, összevonható kedvezmények – a jelentős beszélgetési kedvezményt tartalmazó feltöltőkártyák, illetve az egy adott Pannon GSM vagy vezetékes szám fél áron történő hívását lehetővé tevő Páratlan Szám szolgáltatás – révén még tovább, akár 14 forint 40 fillérre is csökkenthető egy perc beszélgetés ára. Az SMS ára 37,50 Ft.

A már meglévő kártyás ügyfeleknek ingyenes a tarifacsomag-váltás. Amennyiben valaki újonnan szeretne a Pannon GSM előfizetője lenni, s a Praktikum Perfekt tarifacsomagot választja, az új kártyás csomagot 5.900 forintért vásárolhatja meg, melyből 3.600 forintot lebeszélhet. A megújult Praktikum Perfekttel a Pannon GSM augusztustól vonzó áron kínál készülékes csomagokat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés