Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezőben a Samsung SGH-P400 és az SGH-S300M

Kütyük

Érkezőben a Samsung SGH-P400 és az SGH-S300M

A mobiltelefon piac jelenleg egyik legkedveltebb integrált digitális fényképezőgépes modellje, a Samsung SGH-V200 hamarosan követőre fog találni, ugyanis a dél-koreai gyártó hamarosan megkezdi az utódmodell, az SGH-P400 forgalmazását.

Különböző források tudni vélik, hogy a több irányban is elforgatható színes kijelzővel felvértezett mobil újdonság Európában még ebben a hónapban hivatalosan megvásárolható lesz, a készülék ajánlott végfelhasználói ára pedig 600 euró, vagyis mintegy 156 ezer forint körül fog alakulni.

Az SGH-V200-hoz hasonlóan az SGH-P400-nak is a részét képezi egy integrált digitális fényképezőgép, újdonság viszont, hogy az utóbbi modell immár teljeskörű Java kompatibilitással rendelkezik. Tudni lehet, hogy az SGH-P400-ra gyárilag négy játékot telepítenek, a játékok, illetve egyéb alkalmazások köre pedig egészen addig bővíthető, amíg a készülék 512 KB-os beépített Java memóriája meg nem telik.

Ide kapcsolódó hír, hogy a Samsung megkezdte parányi SGH-S300-as modellje enyhén továbbfejlesztett verziójának a forgalmazását. Érdekesség, hogy az immár a multimédiás üzenetek küldésére és fogadására is tökéletesen alkalmas Samsung SGH-S300M típusjelű készülék mintegy 70-80 euróval olcsóbb a piacról várhatóan rövid időn belül kikopó elődjénél.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés