Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Axelero Internet-csomag

Kütyük

Új Axelero Internet-csomag

Az új Kombi netQuick szolgáltatás nem időben, hanem internetes forintokban számol.

Az új Kombi netQuick csomag azonnali, gyors és felhasználóbarát Internet-hozzáférést nyújt. A már ismert netQuick csomaghoz képest újdonság, hogy a Kombi netQuick online regisztrálásakor a felhasználó döntheti el, hogy a vásárláskor kifizetett összeget milyen formában használja fel, azaz számlás előfizetővé válik, vagy a feltölthető (pre-paid) változatot választva „leinternetezi” a bruttó 3990 forintos összeget.

Az előfizetéses rendszert választva online szerződést lehet kötni a Kombi 15, 40 vagy 100 órás szolgáltatásra. Így meghatározott időre – havi 15, 40 vagy 100 órára – 3, 6 illetve 9 ezer forintért kedvezményes, az Internet- és a telefonköltségeket is tartalmazó percdíjakkal lehet internetezni. Ebben az esetben a Kombi netQuick csomag árát az első havi előfizetési díjból az Axelero levonja. A Kombi csomagok e-mail postafiókot, e-mail tárhelyet és webtárhelyet tartalmaznak a csomag fajtájától függő mértékben. A termék a Matáv és a Vivendi szolgáltatási területéről vehető igénybe.

A feltölthető felhasználási mód ideális azok számára, akik nem szeretnének havidíjat fizetni, vagy csak ideiglenesen szeretnék használni az Internetet. A feltölthető csomag a netQuick Classic-kal összehasonlítva nem meghatározott időtartamra, hanem – a magyar piacon újdonságként – az előre kifizetett ár fejében biztosít olyan elérést, amely tartalmazza mind az Internet-kapcsolat, mind a telefonhívás költségét. A percdíjak napszaktól függően változnak, ez éjfél és reggel 7 óra között 3Ft/perc, hétköznap 7 és 16 óra között 9Ft/perc, míg 16 óra után, illetve hétvégeken 7 és 16 óra között 6Ft/perc. A feltölthető felhasználási módú induló és feltöltő csomagok az online boltban vásárolhatók meg, különböző díjcsomagok formájában.

A hozzáférés meghosszabbítható a nagyobb áruházakban megvásárolható feltöltőkártyával, illetve Interneten keresztül bankkártya segítségével a szintén az online bolt weboldalán. A bankkártyás induló vagy feltöltő csomag vásárlása esetén a fizetett összeg 10 százalékával grátiszként emelkedik az internetezésre fordítható összeg. A Kombi netQuick felhasználási mód a Matáv, a Vivendi, a Monortel és az Emitel szolgáltatási területeiről vehető igénybe.

Mindkét felhasználási módot választók lehetőséget kapnak, hogy az Axelero Klub szolgáltatásait igénybe vegyék, amelyek az Internet előfizetésen és az esetleges feltöltésen túl kiterjed a kreditfigyelésre, a forgalmi adatok lekérdezésére, e-mail átirányításra, jelszómódosításra, vagy online ügyfélszolgálatra, továbbá olyan hozzáadott értékű szolgáltatásokra, mint az online naptár, a vírusriadó vagy előfizetők részére a weblapvarázsló és a weblapeszköztár.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés