Connect with us

Hirdetés

technokrata

Axelero: duplájára nőtt az ADSL-előfizetők száma

Kütyük

Axelero: duplájára nőtt az ADSL-előfizetők száma

Megkétszereződött az Axelero ADSL-t használók száma az év elejéhez képest.

Az Axelero Internet ADSL-előfizetőinek száma a január eleji 16.500-ról 32.685-re nőtt június végére – közölte Drajkó László, a társaság vezérigazgatója. A hagyományos, dial up-os hozzáférésnél sokkal gyorsabb internetezést lehetővé tevő ADSL terjedésére jellemző, hogy naponta mintegy 100 új igény érkezik az Axelerohoz.

A társaságnak egyébként június végén hozzávetőleg 140 ezer hagyományos, dial up-os lakossági előfizetője volt. Az Axelero emellett az idén további növekedést vár az előfizetők számát tekintve: egyrészt a Sulinet Expressz program révén, másrészt pedig új termékének, a Kombi netQuicknek az eladásától. Az Axelero tavaly 10,4 százalékkal, 150 ezerre növelte ügyfeleinek számát.

Az Axelero-csoport 2001-ben 6 milliárd forint árbevételt ért el, amit 2002-ben 9,2 milliárd forintra növelt a társaság. A csoport kamat és adófizetés, tőketörlesztés és amortizáció előtti eredménye 2001-ben mínusz 3,4 milliárd forint volt, ami 2002-ben mínusz 1,1 milliárd forintra mérséklődött. Az Axelero mérleg szerinti eredménye a 2001. évi mínusz 4,3 milliárd forintról 2002-ben mínusz 2,5 milliárd forintra csökkent. Az idén az első negyedév végén az Axelero árbevétele 2,68 milliárd forint volt, az ügyfelek száma pedig 160 ezer fölé nőtt.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés