Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jönnek az 1 megapixeles kamerás mobilokhoz szánt nyomtatók

Kütyük

Jönnek az 1 megapixeles kamerás mobilokhoz szánt nyomtatók

Mostanság egyre nagyobb figyelem összpontosul azokra a parányi méretű hordozható nyomtatókra, melyek segítségével mind a mobiltelefonokról, mind a kéziszámítógépekről, mind pedig a digitális fényképezőgépekről történő nyomtatás könnyedén megvalósítható.

Szakértők szerint ezen újfajta nyomtató eszközök elsősorban azért törnek előre a piacon, mert a vásálók körében egyre népszerűbbek a hozzájuk csatlakoztatható, a nyomtatás alapjául szolgáló berendezések, a felhasználók pedig sok esetben már utazásaik közben is nyomtatni szeretnének.

A legfrissebb piackutatási eredményekből kiderül, hogy egyes fejlett országokban már minden harmadik ember tualjdonában van legalább egy digitális fényképezőgép, ezenkívül pedig említést kell tennünk arról, hogy a közelmúltban megjelentek a piacon azon első mobiltelefonok, melyek 1 megapixeles, vagy adott esetben ennél is nagyobb felbontású integrált digitális fényképezőgéppel vannak felvértezve. Utóbbi high-end kategóriás mobil készülékek segítségével már olyan jó minőségű fényképek is készíthetők, melyeket érdemes lehet kinyomtatni, szemben a korábbi, általában gyenge minőségű kamerával rendelkező mobilokkal készített fotókkal.

A Matsushita Electric Industrial Company éppen a napokban jelentette be azt az SV-P25 típusjelzésű vadonatúj fotónyomtatóját, melyre hat mobiltelefongyártó cég hét különböző, integrált kamerás készülékét lehet rácsatlakoztatni. Ezenkívül tudni lehet, hogy a Canon várhatóan még ebben a hónapban megkezdi a Matsushita említett termékéhez hasonló legfrissebb újdonságának forgalmazását. A Canon-féle legújabb hordozható nyomtató méreteit tekintve egyébként jelentősen kisebb lesz a cég korábbi ilyen jellegű termékeinél.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés