Connect with us

Hirdetés

technokrata

Teljes körű levelezőrendszer kisvállalatoknak a Westeltől

Kütyük

Teljes körű levelezőrendszer kisvállalatoknak a Westeltől

A Westel május 1-től kis- és közepes vállalkozások számára kedvező díj ellenében saját domain használatot, valamint felügyeleti jogokat biztosító teljes körű mobil e-mail szolgáltatást kínál.

A kiszámítható háttér mellett jelentős előny, hogy a Westel új megoldásával akár a legkisebb vállalkozás is informatikai beruházás nélkül juthat teljes körű vállalati levelezőrendszerhez.

Magyarországon több mint 850 ezer kis- és közepes vállalkozás működik. Sokuk számára az üzlet alapvető feltétele egy olyan minőségi megoldás, amely a partnereikkel elektronikus úton fenntartott kapcsolatokat leghatékonyabban biztosítja. A Sun Microsystems legkorszerűbb megoldásán alapuló Westel mobil e-mail szolgáltatás lehetővé teszi, hogy bármely vállalkozás informatikai beruházás, valamint a fenntartási nehézségek és költségek nélkül egy interneten, számítógépes levelezőrendszerrel, WAP-on vagy SMS-ben elérhető, szervező- és csoportmunka funkciókkal rendelkező vállalati levelezőrendszerhez jusson. Számos szolgáltatás mellett a levelezőrendszerben létrehozott listák kialakítása és az SMS értesítés szolgáltatás aktiválása után egyetlen e-mail elküldésével rövid szöveges üzenetben a vállalkozás minden munkatársa tartózkodási helytől függetlenül azonnal értesíthető. Az alacsony havidíj mellett a vállalkozás saját domaint használhat (pl. felhasznalo@vallalat.hu) és a szolgáltatás rugalmasan, az előfizető vállalat igényeinek megfelelően méretezhető (korlátlan számú e-mail cím, minden igényt kielégítő tárhely). Azon vállalati előfizetőknek, akik nem rendelkeznek domain névvel, a Westel a mobil e-mail szolgáltatás keretében egyszeri díj ellenében .hu szintű domain nevet regisztrál.

A levelezéshez a rendszert üzemeltető Westel sem férhet hozzá, a levelező és naptári rendszer beállításait, illetve jogosultságokat a vállalat adminisztrátora internetes felületen maga kezelheti, hasonlóan a vállalatok saját üzemeltetésű levelezőrendszeréhez. Az adminisztrációs felület mellett a Westel külön ügyfélszolgálati felületet is biztosít, ahol a felhasználói beállítások és a postafiókok forgalmának áttekintésére is lehetőség nyílik.

Példa:
10 fős kisvállalkozás levelezőrendszerének költségei, amennyiben a vállalkozás domain nevet is igényel.

Rendszer kialakítása valamint domain igénylése és fenntartása (e-mail cím: felhasznalo@vallalat.hu):
1 alkalommal nettó 10 ezer forint

10 e-mail cím, összesen 200 Mbyte tárhellyel (az egyes e-mail címek között szabadon változtatható a tárhely mérete), a teljes vállalati levelezőrendszer fenntartása saját domain címmel havonta: nettó 10 000 forint

A szolgáltatás tartalmazza a levelezőrendszerhez és csoportmunka-, illetve szervező funkciókhoz való internetes, számítógépes, SMS vagy WAP hozzáférés lehetőségét, az internetes adminisztrációs és ügyfélszolgálati felületet, az SMS notifikáció lehetőségét bármely belföldi vagy nemzetközi hívószámra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés