Connect with us
Hirdetés

technokrata

Egy érdekes új alkalmazás a Series 60 platformra

Kütyük

Egy érdekes új alkalmazás a Series 60 platformra

A Mobileways által kifejlesztett Remote S60 nevezetű szoftver segítségével a Series 60 platformra épülő Nokia 7650-es, illetve Nokia 3650-es mobiltelefon tulajdonosoknak lehetőségük nyílik arra, hogy Windows operációs rendszerrel ellátott személyi számítógépeik révén kezeljék és irányítsák mobil készülékeiket.

A német cég munkatársai által készített program infravörös, illetve Bluetooth kapcsolat segítségével építi ki az említett okostelefonok, illetve a PC-k közötti kapcsolatot.

A Remote S60 lehetőséget biztosít arra, hogy Windows-os PC-k segítségével minden korábbinál gyorsabban írjunk SMS-t, vagy készítsünk MMS-t, ezenkívül pedig azt is lehetővé teszi, hogy a Series 60 platformos telefonokra letöltött játékszoftverekkel a számítógép monitorán játszunk, illetve, hogy a telefonok integrált digitális fényképezőgépének képét a monitoron kövessük figyelemmel.

A könnyebb használhatóság miatt a Nokia PC Suite, illetve Symbian mRouter szoftverekkel integrálódó Remote S60 zökkenőmentes használatához a fejlesztők sokkal inkább a Bluetooth, mint sem az infravörös interfész használatát ajánlják, ami persze teljességgel érthető. A Mobileways internetes oldalain elérhető a szoftver tizennégy napig használható ingyenes verziója, a korlátozások nélkül használható teljes verzióért pedig 14,95 dollárt kell fizetni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés