Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új BenQ és Dbtel mobiltelefonok

Kütyük

Új BenQ és Dbtel mobiltelefonok

A BenQ és a Dbtel Technology a napokban több vadonatúj, saját márkajelzéssel ellátott mobiltelefont jelentett be, ami annak a jele, hogy az említett cégek nemcsak beszállítóként, hanem saját termékeik révén is egyre nagyobb erőkkel kívánnak jelen lenni a piacon.

Az S830C típusjelzésű készülék a BenQ második, idén bejelentett újdonsága, mely két színes kijelzővel büszkélkedhet, Java és MMS kompatibilis, ezenkívül pedig külsőleg csatlakoztatható digitális fényképezőgép is kapható hozzá. A tajvani székhelyű BenQ vezetői szerint az S830C a helyi mobiltelefonos piacon rövid idő alatt akár 2-3 százalékos piaci részesedésre is szert tehet.

A BenQ-val párhuzamosan a Dbtel Technology is bemutatott két újfajta, saját márkajelzéssel ellátott mobiltelefont. A gyártó 6638 típusjelzéssel ellátott modellje parányi kristályokkal és drágakövekkel van díszítve, így nem is csodálkozhatunk azon, hogy az elsősorban a hölgy vásárlóknak szánt újdonság ára nem kevesebb mint 4290 dollár, vagyis közel 1 millió forint. A 6638-as modellel együtt debütált a Dbtel Technology másik újdonsága, a 6566 típusjelzésű színes kijelzős készülék, mely 255 dolláros áron kapható, és várhatóan elsősorban a fiatalabb korosztály képviselőinek körében lesz népszerű.

A BenQ munkatársai egyébként a mostani bejelentés kapcsán utaltak arra, hogy az idei év folyamán még számos új készülékre számíthatunk a cégtől. Ezen újdonságok közé tartozik többek közt a várhatóan a harmadik negyedévben bemutatkozó S660-as mobiltelefon, melynek fő kijelzője (STN) 65 ezer színárnyalat megjelenítésére lesz képes, külső kijelzője pedig a legújabb OLED technológiákra fog épülni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés