Connect with us

Hirdetés

technokrata

Spanyolország: kéretlen e-mailek tömege a háború ellen

Kütyük

Spanyolország: kéretlen e-mailek tömege a háború ellen

A múlt hét végén a spanyol kormány egyik pártjának honlapja rekord mennyiségű tiltakozó e-mailt volt kénytelen fogadni az Iraki háború miatt.

A spanyol Néppárt – mint minden nagyobb párt – rendelkezik saját website-tal. Ezt árasztották el múlt hét csütörtökön kéretlen levelek tízezreivel – kicsit pontosabban: 100 ezernél is több e-mail özönlött a párt e-mailcímére. Állítólag már napokkal korábban bejelentették, hogy ilyen módon fognak tiltakozni a háború ellen, a kormánypárt számítógépei azonban a jelek szerint mégsem voltak felkészülve ekkora rohamra.

A háború kezdete óta egyébként a spanyolok észrevehető többsége a háború ellen foglalt állást (a legfrissebb közvélemény-kutatás szerint 91 százalékuk ellenzi a hadműveletet), 59,8 százalékuk rossznak vagy nagyon rossznak ítélte meg kormánya politikáját – tudta meg az MTI. Spanyolország lakosainak csaknem 67 százaléka pedig azon a véleményen van, hogy Spanyolországnak semlegesnek kellene maradnia. José Maria Aznar spanyol miniszterelnök viszont egyike az Irak elleni háború eltökélt támogatóinak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés