Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia szállítja Kína első, IP gerinccel rendelkező TETRA rendszerét

Kütyük

A Nokia szállítja Kína első, IP gerinccel rendelkező TETRA rendszerét

A Nokia teljes, IP technológiát alkalmazó, 800MHz frekvenciájú TETRA hálózatot szállít a tianjini közbiztonsági szervek számára. Ilyen hálózatot elsőként hoznak létre Kínában. A rendszer 2003 második félévében kezdi meg működését.

Az új TETRA hálózat Tianjin városi területein biztosít fejlett szolgáltatásokat, például IP csomagkapcsolt adatforgalmat, a közbiztonságért felelős szervek részére a szervezetek kommunikációjának javítása céljából. A hálózatot összekapcsolják egy másik TETRA hálózattal, melyet a Nokia a Tianjini Vízvédelmi Hivatal számára épített ki.

A Nokia a TETRA hálózatok és terminálok világvezető szállítója, és a legmodernebb, IP technológiát alkalmazó, digitális rádiókommunikációs megoldásokat kínálja a közbiztonságért felelős szervek, és más professzionális felhasználók számára. A speciális funkciók között elsőrangú kommunikációs biztonság, gyors csoportos hívás, kifinomult vészhívási funkció, elsőbbséget élvező hívások felismerése, valamint fejlett üzenetküldő-, és adatkommunikációs, köztük IP csomagkapcsolt adat-szolgáltatások találhatók meg.

A Nokia TETRA központot, számos bázis-, és diszpécserállomást, valamint Nokia készülékeket szállít. A hálózati berendezéseken túl a Nokia a telepítést, az engedélyeztetést, valamint a projektirányítást magába foglaló hálózattelepítő csomagját, a telepítés után a hálózat versenyképességét fenntartó Nokia műszaki támogatási csomagját, illetve a megfelelő szakértelmet biztosító képzési programokat is kínai ügyfele rendelkezésére bocsátja.

A Nokia elkötelezett híve a hosszú távú kínai fejlesztéseknek és partnerségi viszony fenntartásának. Innovatív technológiája révén a Nokia folyamatosan tovább erősíti a kínai mobil- és szélessávú hálózati rendszerek, valamint mobiltelefonok terén megszerzett piacvezető szerepét. A távközlési iparág vállalatai közül a Nokia legnagyobb százalékban Kínában jelenlévő cég. A Nokia közel 5000 alkalmazott foglalkoztatásával több mint húsz irodát, nyolc vegyesvállalatot, és két K&F központot tart fenn Kínában.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés