Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola újdonságok a CeBIT-en

Kütyük

Motorola újdonságok a CeBIT-en

A Motorola fennállásának 75., első kereskedelmi forgalomba kerülő mobiltelefonjának 20. évfordulóját technológiai újdonságok széles skálájával ünnepli a napokban nyílt hannoveri kommunikációs vásáron, a CeBIT-en.

A Motorola új mobilkészülékekkel, hasznos és szórakoztató alkalmazásokkal és újgenerációs 2,5 és 3G megoldásokkal várja az érdeklődőket.

Jövőbe mutató mobiltelefonok
Az idei év mobiltelefon újdonságai a vállalat sikeres, 2002-es portfoliójára épülnek, amelyek között megtalálhatjuk az első 3G telefont, az A830-at. A CeBIT-en mutatkozik be a Motorola A760, a világ legelső Java és Linux kompatibilis mobiltelefonja. Az A760 egy ideális mobiltelefon mellett a PDA szolgáltatásait nyújtja, továbbá digitális kamerával, videólejátszóval, MP3 lejátszóval, kihangosítóval, fejlett üzenetkezelési funkciókkal és internet eléréssel rendelkezik és támogatja a Bluetooth vezetéknélküli technológiát. A most debütáló készülékek várhatóan 2003 végén kerülnek kereskedelmi forgalomba.

TETRA újdonságok
A Motorola számos új TETRA (TErrestrial Trunked RAdio) alkalmazást mutat be a CeBIT-en, ezek között találhatók: Bluetooth alkalmazások integrálása, automatikus gépjármű-lokalizáló szoftverek integrációja Tetra hálózatokba, analóg és digitális rendszerek összehangolása, amelyek működését élő bemutatók keretében ismerhetik meg az érdeklődők. A Motorola egy „könnyített” diszpécser rendszert is bemutat, amely a készenléti szervek járműveiben alkalmazott, számítógép-vezérelt rendszer leegyszerűsített változata.

Autóipari innovációk
A Motorola Automotive, a cég autós elektronikai részlege számos megoldást mutat be standján, köztük az első kereskedelmi forgalomba került integrált Bluetooth autós kommunikációs rendszert, amely egy Audi A8 személyautóban próbálható ki. Ezen kívül a cég legújabb univerzális mobil interfésze (UHI – universal handy interface) is bemutatásra kerül, amely a Mercedes Benz CLK, SL, C és M sorozatához lesz kapható 2003 júniusától.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés