Connect with us

technokrata

i-mode böngészőt kap a Siemens S55

Kütyük

i-mode böngészőt kap a Siemens S55

A Siemens i-mode kompatibilis böngészővel látja el S55 típusjelzésű mobiltelefonjait, ami egyértelműen annak az előjele, hogy az idei év folyamán több nagy európai mobiltelefon szolgáltató cég is be kívánja indítani i-mode szolgáltatásait.

A színes kijelzős, GPRS és MMS kompatibilis, tizenhat szólamú polifonikus csengőhangokat támogató Siemens mobiltelefon a gyártó szerint Európában várhatóan még kelendőbb lesz azzal, hogy immár i-mode böngészőt is tartalmaz.

Az i-mode kompatibilis Siemens S55 tulajdonosok az európai i-mode szolgáltatások közeljövőbeli tömeges beindulását követően minden korábbinál gazdagabb információs és szórakoztató szolgáltatásokat vehetnek igénybe, így például hozzájuthatnak a legfrissebb politikai és üzleti hírekhez, online módon vásárolhatnak, vagy akár játszhatnak is az i-mode-nak köszönhetően. Különböző források szerint az új szoftverrel felruházott Siemens S55-öt Németországban az E-Plus nevezetű szolgáltató már tavasz végén felveszi kínálatába, ezt követően pedig többek közt a belga és holland szolgáltatók is forgalmazni fogják a némileg megújult Siemens mobilt.

Az i-mode támogatáson kívül egyébként semmilyen változás sem várható a Siemens S55 kapcsán, vagyis marad a háromsávos (900/1800/1900 MHz) működés, a GPRS és MMS kompatibilitás, a Java (J2ME) alkalmazások támogatása és a dinamikus memóriahasználat. Mondanom sem kell, hogy a jelenleg forgalomban lévő, integrált vakuval rendelkező QuicPic Camera IQP-500 is tökéletesen kompatibilis lesz a közeljövőben érkező, immár i-mode támogatással is rendelkező új S55 mobilokkal.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin