Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új, PalmOS alapú mobiltelefon a Samsungtól

Kütyük

Új, PalmOS alapú mobiltelefon a Samsungtól

A Samsung Electronics intelligens mobiltelefonja integrált, vezeték nélküli web-, hang- és helymeghatározó szolgáltatásokat is tartalmaz.

A Samsung Electronics a Las Vegasban megrendezett nemzetközi Consumer Electronics Show (CES 2003) kiállítás keretében bemutatta SPH-i500 típusjelű PalmOS alapú intelligens mobilterminál (MIT – Mobile Intelligent Terminal) készülékét. Az SPH-i500 3G (CDMA 2000 1X) mobilhálózatokat is kihasználó PalmOS4.1 alapú mobiltelefonja kompakt kagylóhéj formájú, melyen a rajzolóterület a főképernyőtől elkülönítve jelenik meg. A készülék a barátokkal, családdal és üzleti partnerekkel folytatott vezeték nélküli hang-, szöveg- és adatkommunikációt teszi lehetővé.

A magán- és üzleti célra is kiválóan megfelelő SPH-i500 minden-egyben vezeték nélküli webterminálként működik, hiszen beépített kommunikációs alkalmazásokkal – például WAP böngészővel – rendelkezik, valamint többféle külső fejlesztésű webböngészőt és e-mail alkalmazást is támogat. Az SPH-i500 emellett beépített gpsOne támogatást is kínál, mely a vásárlók biztonsági igényeit fedi le.

Az SPH-i500 mérete összehajtott állapotban 54x87x21,5 mm. A készülék 65 ezer szín megjelenítésére képes TFT LCD kijelzővel, két érintésérzékelő panellel (a megjelenítő- és a rajzolóterületen), Easy Text Input szövegbevitellel, hangtárcsázás és hangrögzítő funkciókkal, valamin 16 szólamú csengőhangok lejátszásának képességével rendelkezik. A telefon egy teljes értékű Palm PDA, mely az összes Palm alkalmazással kompatibilis.

A készülék kizárólag az amerikai piacra készült, 1900 MHz-en működik, hazánkban egyelőre nem kapható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés