Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone Live! február 3-tól nálunk is!

Kütyük

Vodafone Live! február 3-tól nálunk is!

A Vodafone legújabb szolgáltatáscsomagja, a Live! nemsokára már nálunk is elérhető lesz!

A Vodafone február 3-tól új multimédiás csomaggal kedveskedik az előfizetőknek, melyet Vodafone Live!-ra kereszteltek. A Live! nem más, mint egy szolgáltatáscsomag, mely magába foglalja az MMS-eket, polifonikus csengőhang-letöltést és JAVA-s játékokat. Kicsivel később elérhető lesz az on-line instant messaging (azonnali üzenetküldés, mint például ICQ, MSN), e-mail-ezés és képes hírszolgáltatás.

A Vodafon Live! csomag már számos országban hódított (Németország, Írország, Olaszország, Hollandia, Portugália, Spanyolország, Svédország és Nagy-Britannia), és jelen pillanatban nem kevesebb, mint 380.000-as előfizetői táborral rendelkezik. A szolgáltató március végéig 1 millió előfizetőre számít.

A Vodafone a Live! csomagot a Sharp GX10-es telefonnal indítja. A szolgáltatáscsomag egyelőre csak és kizárólag ezzel a modellel vehető igénybe. A készülék ára előfizetéssel 99.900 Ft, Vitamax csomagban 139.900 Ft. Hogy még többek számára legyen elérhető a Live! szolgáltatás, a GX10-es modellre lehetőség van részletfizetésre is 39.900 Ft indulórészlet fizetése esetén (6×10.000 Ft, vagy 24×3420 Ft). A készülék sajnálatos módon még nem tud magyarul, de ezt várhatóan pár héten belül orvosolják majd.

A későbbiekben várható a Panasonic GD87 illetve a Nokia 7650-es modellek Live! verzió, amikkel szintén elérhető lesz majd az új szolgáltatás. A szolgáltató állítása szerint 12 hónapon belül az összes készülék Live! kompatibilis lesz, így mindenki kedvére töltögethet, küldözgethet majd.

Az MMS szolgáltatás március 1-ig ingyenesen vehető igénybe, így addig tetszőleges számban küldhetünk illetve fogadhatunk multimédiás üzeneteket. Az MMS ára az után a következőképpen fog alakulni: Prepaid: kicsi (maximum 10 Kbyte): 75 Ft, nagy (maximum 30 Kbyte): 150 Ft. Előfizetés: kicsi (maximum 10 Kbyte): 50 Ft, nagy (maximum 30 Kbyte): 120 Ft. Az árak bruttó árak.

A Live! szolgáltatáscsomag keretén egy letöltött játék ára 800 Ft lesz, míg a polifonikus csengőhangért 250 Ft-ot kell majd fizetni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés