Connect with us

Hirdetés

technokrata

A DoCoMo előfizetőket újabb 3G modellel kényeztetik el

Kütyük

A DoCoMo előfizetőket újabb 3G modellel kényeztetik el

Az új NEC készüléket két fényképezővel és színes kijelzővel látták el, és ígéretek szerint az eddigieknél jóval hosszabb ideig bírja az akkumulátora…

A japán mobilszolgáltató, a DoCoMo, bejelentette a legújabb NEC 3G készülékét, az N2051-es modellt. Tervek szerint január 23-tól elérhető az új „zsebcsoda”.

Az N2051-es minden eddigi FOMA készüléknél tovább bírja bekapcsolva, így dinamikus készenlét mellett nem kevesebb, mint 180 órát, statikus készenlét mellett pedig 250 órát ígér a gyártó.

Természetesen az új készülék kompatíbilis az új i-motion levelezési rendszerrel (szabvánnyal), így a felhasználók egy megközelítőleg 15 másodperc (100 Kbyte) hosszúságú videoklipet küldhetnek egymásnak e-mail-en kereszetül. A készülék ígyhát alkalmas videó rögzítésére is, melyet 15 képkocka/másodperces sebességgel képes rögzíteni.

Némely DoCoMo modellt két fényképezővel is felszereltek. Nos, az N20521-es készülék is ilyen szerencsés helyzetben van, hiszen egy 310.000 pixeles és egy 100.000 pixeles CMOS kamerát rejtettek el a telefonban. A készülék által készített képeket igen jó minőségben megcsodálhatjuk beépített 2,21 colos, 65.536 szín megjelenítésére képes TFT kijelzőn.

Az N2051-es modell az első a sorban, ami az új Neuropointer trackball-al lett felszerelve, mellyel a felhasználó 360 fokban vezérelheti a készülék kurzorát.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés