Connect with us

Hirdetés

technokrata

Neophone – még olcsóbb telefonálás

Kütyük

Neophone – még olcsóbb telefonálás

A Neophone egy prepaid (előre fizetett) konstrukcióban működő, kiváló hangminőségű telefonszolgáltatás, amelynek segítségével alacsony percdíjak mellett lehet külföldre és belföldre telefonálni.

A Neophone a telefonköltségekből 30-50%-os megtakarítást tesz lehetővé. 2002. december 1-től a szolgáltatás már helyi behívószámon keresztül is elérhető, amelynek használatával az aktuális percdíjaknál akár még 10 forinttal olcsóbban telefonálhatnak a szolgáltatás előfizetői. A helyi behívószám az ország csaknem minden körzetéből és a mobilszolgáltatók hálózatából is elérhető. A teljes szolgáltatási térkép és árlista megtalálható a Neophone weboldalán.

A Neophone egyéni előfizetők számára kétféle változatban – az Interneten a Neophone Online, illetve kereskedelmi forgalomban a 2000 és 5000 forintos Neophone Instant kártya formájában – elérhető, míg üzleti felhasználóknak a Neophone Business tesz lehetővé kedvező percdíjakon telefonálást.

A Neophone Instant telefonkártyákat országszerte már több mint 1500 helyen lehet megvásárolni. Fő viszonteladó partnerek a Shell,- MOL,- ARAL és JET benzinkutak, a Magyar Posta, a Lapker és Hírker újságárusai valamint a Keravill, Fotex és Media Markt üzletek

A Neophone Instant az év végére várhatólag közel 100 ezer darab értékesített telefonkártyával büszkélkedhet. A Neophone az Euroweb teljes árbevételének közel 20 százalékát képezi, ezzel a cég egyik legfontosabb szolgáltatásává nőtte ki magát.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés