Connect with us

Hirdetés

technokrata

Miniszteri elismerés az Egyszervolt.hu gyermekportálnak

Kütyük

Miniszteri elismerés az Egyszervolt.hu gyermekportálnak

A gyermek-, ifjúsági- és sport miniszter Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott az Egyszervolt.hu gyermekportálnak. A díjat Pintér Róbert a Color Plus Multimédia Stúdió ügyvezetője vette át a tárca miniszterétől.

„Az internetes honlap megálmodói és megalkotói gyermekeikért felelősséget érző szülők, akik Móra Ferenc, Lázár Ervin halhatatlan műveit az Internet segítségével hozzák közelebb gyermekeinkhez. A hagyományos értékek, gyermekversek, dalok és az információs technológia, az Internet sajátos világának egymást erősítő különleges ötvözete jött létre az Egyszervolt.hu gyermekportál megszületésével.” – áll a minisztérium sajtóközleményében.

„Mesél az Internet.” Weöres Sándor versei elevenednek meg gyerekek előadásában és illusztrálásával, Gryllus Vilmos zenél és az általa megzenésített gyermekverseket dalolja, Szabó Gyula és Rudolf Péter előadásában pedig Móra és Lázár örökbecsű meséi kelnek életre.

A gyermek-, ifjúsági és sport miniszter Miniszteri Elismerő Oklevelét azon személyek részére alapította, akik példamutató, kiemelkedő tevékenységükkel elősegítik a gyermekek és fiatalok érvényesülését, a gyermek- és ifjúsági korosztályok élethelyzetének jobbítását, az ifjúság egészséges életmódra nevelését, a kábítószerek és a szenvedélybetegségek elleni küzdelem eredményességét, a magyar sport általános előmozdítását, valamint a fogyatékosok helyzetét.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés