Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung SGH-T400

Kütyük

Samsung SGH-T400

A Samsung új, csúcskategóriás készüléke nagy, 65 ezer színű TFT kijelzővel.

A T400-as modell karakteresebb megjelenésű, felsőkategóriás készülék két kijelzővel. A gömbölyded formák elmaradásáért feltehetően az alumínium tokozás felel, mely így egészen más érzetet kelt a telefonnal kapcsolatban.

A belső kijelző nem kevesebb, mint 65 ezer szín megjelenítésére képes, mely a telefonok terén igen kimagaslónak számít (jelen pillanatban a legtöbb csak 4 ezer színt különböztet meg, de nem kevés a 256 színű modell sem!). Természetesen a gyönyörű kijelzőn mindig megcsodálhatjuk a saját háttérképünket, melyből gyárilag 4 darab van a készülékben, mely lista még 8 darabbal bővíthető.

A telefon csengőhangjaira korántsem lehet panaszkodni, hiszen a 40 szólamú polifonikus csengés több, mint elégnek nevezhető. A gyárilag adott csengőhangok száma 30, melyet még 12 sajáttal lehet bővíteni, melyet akár a beépített kottás zeneszerkesztőn is komponálhatunk. Természetesen támogatja a diktafon funkcióval felvett hangok lejátszását csengőhangként.

Hogy ne csak a külcsínre figyeljen a cég, az olyan funkciók, mint a hangvezérlés (memó, hívás és parancsok), a PIM lehetőségek (határidőnapló, naptár, tennivalók, világóra, ébresztő, számológép) és a játékok is szerepelnek a listán. Hogy a Samsung új üdvöskéje mikor jelenik meg, arról egyelőre nincsen hivatalos információ, de feltehetően a karácsonyi bevásárláskor már egyes helyeken elérhető lesz a modell.

Fizikai jellemzők:

Frekvencia: 900/1800 MHz
Tömeg: 80 g
Méret: 80x42x22 mm
Kijelzők:
Belső: 65 ezer színű TFT, 128 x 144 pixel méretben
Külső: Fekete fehér LCD, 90 x 64 pixel méretben
Adatelérés: CSD



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés