Connect with us

Hirdetés

technokrata

Charge Me – töltőállomás mobilkészülékeknek

Kütyük

Charge Me – töltőállomás mobilkészülékeknek

Novemberben London utcáin új berendezés debütál, melynek segítségével mobiltelefonunkat és PDA-nkat tölthetjük fel.

A brit Nearplay Systems novemberben új terméket mutat be a közönségnek, méghozzá London utcáin. A Charge Me (tölts fel) névre keresztelt terminál mobiltelefonok és PDA-k feltöltésére alkalmas. Az első berendezéseket metrókijáratoknál és a Heathrow repülőtéren állítják fel. A berendezés 12 töltőkábelt foglal magába, mellyel Nokia, Ericsson, Motorola, Siemens, Sony, Samsung mobiltelefonok és Palm kéziszámítógépek tölthetőek fel. A berendezés hengeres felépítésének köszönhetően mind a 12 kábelt lehet egyszerre használni.

A Nearplay kétfajta modellt dobott piacra: az utcai modell 5 perces töltési lehetőséget kínál 50 pennyért vagy 10 perces töltést 1 fontért. Az üzleti modellt leginkább szállodákba és cégeknek szánják, ezek ingyenes feltöltési lehetőséget nyújtanak majd. A cég feltehetőleg később euro érméket is elfogadó modelleket is felállít majd.

A Charge Me tájékoztatója szerint a berendezés ugyan nem tölti fel teljesen a lemerült berendezéseket, azonban arra elég, hogy hozzáférjünk naptárunkhoz, telefonkönyvünkhöz, esetleg egy rövid telefonbeszélgetést folytassunk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés