Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fotexnet és Netpincér: közös akció az Interneten

Kütyük

Fotexnet és Netpincér: közös akció az Interneten

2002. október 1-én indul a Fotexnet és a Netpincér közös akciója, melyben mindenki részt vehet, aki bármilyen ételt rendel a Netpincértől. Minden ételrendelés értékből bizonyos összeg felhasználható ugyanis a Fotexnet Áruházban történő vásárlások során.

[Sajtóközlemény] A Fotexnet és a Netpincér megismétli a tavasszal már sikert aratott Evő-Nyerő akcióját, melyben bárki részt vehet, aki bármilyen ételt rendel a Netpincértől. A rendelés értékének 25 százalékát – Virtuális számla segítségével – a Fotexnet áruházban történő vásárlások során fel lehet használni.

Ráadásul az így kapott engedmények összevonhatók, tehát minél több rendelést bonyolít le a résztvevő a Netpincér rendszerén keresztül, annál nagyobb engedmény igénybevételére jogosult a Fotexnet Áruházban.

A Fotexnet valamennyi regisztrált felhasználója részére Virtuális folyószámlát nyitott, melyre automatikusan kerülnek az Ingyenlottón elér nyeremények, illetve egyéb kedvezmények. A Virtuális számlán levő összeget a vásárlás végeztével, a szállítási beállítások után lehet igénybe venni.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés