Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fának álcázott mobilátjátszók

Kütyük

Fának álcázott mobilátjátszók

Mostanában egyre inkább figyelnek a cégek a tájkép megőrzésére, így még akár a mobilátjátszókat is álcázzák ennek érdekében…

A arizonai Larson Co. foglalkozik olyan tereptárgyak gyártásával, melyekkel az amúgy feltűnő mobilállomásokat lehet jól elrejteni a szabadban.

A cég korábban mesterséges sziklákat, vízeséseket és egyéb hasonló tárgyakat készített állatkertek, múzeumok, parkok és nagy akváriumok számára. Az első álcázott póznát 1992-ben készítették, szintén mobilállomás számára. Azóta megközelítőleg 300 álcázott póznát és hasonló trükkös tereptárgyat gyártottak le országszerte az átjátszóknak.

Ugyan nem túl nagy a kereslet ilyen eszközökre, a cég 15 %-a foglalkozik aktívan az ehhez hasonló rendelések kielégítésével. A részleg 200 embert foglalkoztat teljes munkaidőben, és körülbelül 20 millió dolláros pénzmozgást könyvelhetnek el évente.

Mivel a mobil távközlés roppant gyorsan fejlődik, minden szolgáltatónak szüksége van újabb és újabb átjátszók telepítésére, és ez egyre több közösséget zavar. Cégünk itt jön a képbe, hiszen egy ilyesfajta megoldással mindenki érdeke képviselve van.

A fának álcázott póznák megközelítőleg 300 kg súlyúak, UV ellenállóak, és 150 km/órás szélben még stabilak, azaz gyakorlatilag minden környezetben megállják a helyüket. Az áruk sem nevezhető vészesnek, hiszen a legolcsóbb 5 millió forint értékben kapható, míg a legdrágább nem haladja meg a 25 millió forintot.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés