Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új generációs Nokia Bluetooth headset: HDW-2

Kütyük

Új generációs Nokia Bluetooth headset: HDW-2

A HDW-1-es Bluetooth-os headsetet sokszor hiába kerestük a boltokban, nem volt. Talán nem véletlenül…

A finn cég elhatározta inkább, hogy a második generációs headsettel jön ki a piacra, hiába van már készen az első generációs. Rengeteg forrásból lehetett hallani, hogy a HDW-1-es headsettel problémák voltak, és talán ez még inkább ösztönözte a céget erre a lépésre.

A Nokia állítása szerint a HDW-2-es teljesen kompatíbilis az összes jelenleg elérhető illetve bejelentett Bluetooth-os Nokia telefonnal (3650, 6310, 6310i, 6650, 8910), sőt, a cég tesztelte más gyártók eszközeivel is, és kompatibilisnek találtatott az összes Bluetooth 1.1-et támogató mobiltelefonnal.

A Headset tervezésekor figyeltek az egyszerű használhatóságra, így csak pár gombot lehet találni (hangerő fel-le, bekapcsológomb, felvesz-lerak gomb) magán a fejhallgatón.

A HDW-2-es meglepő módon kivehető Ni-MH akkumulátorral rendelkezik, így, amennyiben rendelkezésre áll egy tartalék darab, szó szerint egész nap lehet használni. Sőt! A headset használható töltés közben is! A töltője megegyezik a legtöbb Nokia telefon töltőjével, így a telefont és a headsetet felváltva lehet tölteni ugyanazzal a töltővel.

Természetesen a headsetet bal- és jobboldalon egyaránt lehet használni, mert az akasztóját át lehet helyezni, az igényeknek megfelelően. Az alapcsomag része a két darab akasztó (balos, jobbos), így még a design miatt sem kell aggódni.

A pontos megjelenési dátumról még nincsen információ, de azt már lehet tudni, hogy az európai, ázsiai, afrikai és egyesült államokbeli piacra egyaránt szánják az eszközt.

Fizikai jellemzők:

Tömeg: 25 g
Térfogat: 20 ccm
Beszélgetési idő: maximum 3 óra
Készenléti idő: Maximum 60 óra
Akkumulátor: 170 mAh, NiMH
Használható töltők:
ACP-8, ACP-9, ACP-12, LCH-9, LCH-12
Töltési idő: maximum 1,5 óra



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés