Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új havidíjas csomag a Vodafone-nál

Kütyük

Új havidíjas csomag a Vodafone-nál

A Rock’n’Roll Csúcs tarifacsomag választása esetén akár 6 Ft / percért lehet csúcsidőben hálózaton belül telefonálni. De ez csak ritkán sikerülhet…

A csomag alapdíja természetesen megegyezik mindegyik más csomag díjával, azaz 3.125 Ft-ot kell fizetni az alapszolgáltatásért havonta. Erre jön pluszban a 625 Ft-nyi „opció”, mely tartalmazza ezt a különleges csúcsidős percdíjat. Ezzel mindösszesen 3.750 Ft-ra emelkedik a havidíj.

A csomag érdekessége, hogy adott esetben hálózaton belül 6 Ft / percért lehet telefonálni. Hogy mit is takar az „adott esetben”? „Az első 10 percet minden csúcsidőben megkezdett hívás esetén, a hívás tényleges hosszától függetlenül egyben kiszámlázzuk (bruttó 60Ft.-), ezután a Rock’n’Roll tarifacsomag alapdíjai szerint kerül kiszámlázásra a beszélgetés további része. A bruttó 6Ft/perc kedvezmény csak a 19 óráig megkezdett hívásokra érvényes”, szerepel a Vodafone honlapján. Ez persze azt is jelenti, hogy 1 másodpercért is 60 Ft-ot kell fizetni, csakúgy, mint 10 percért. Amennyiben a hívás pont 10 percig tart, valóban kijön a 6 Ft-os percdíj. Egyéb esetben ennél csak magasabb lehet.

Rövid számítás után az jön ki, hogy amennyiben az átlagos hálózaton belüli hívásaink csúcsidőben 82 másodperc alatt vannak, a csomag használata nem kifizetődő.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés