Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Enfora univerzális GPRS modult készített

Kütyük

Az Enfora univerzális GPRS modult készített

Nem csak chip-ről van szó: a bakkártya méretű modul minden GSM/GPRS funkciót ellát!

A modul egyelőre csak 900/1800 MHz-es változatban érhető el, de nemsokára piacra kerül az Észak-Amerikába szánt 1900 MHz-es verzió is.

Loren Anderson, az európai GPRS részleg vezetője elmondta, hogy „Az Enfora nagy tapasztalata a CDPD vezeték nélküli technológiákban, modemekben és egyéb adatszolgáltatásokban nagyon jó alap volt a GPRS alapú alkalmazásokhoz. Ez a GSM/GPRS OEM modul a Enfora következő generációs termékei közé tartozik, mellyel továbbra is a legkorszerűbb technológiákkal láthatjuk el ügyfeleinket”.

Az Enfora Enabler-G körülbelül hitelkártya méretű, és teljes GSM illetve Class 12-es (4 feltöltő, 4 letöltő csatorna, maximum 5 egyszerre foglalt csatorna) GPRS kompatibilitással rendelkezik. A termék kifejezetten alacsony fogyasztású, így ideális minden mobil eszközbe. A modult hagyományos modem API-n keresztül lehet elérni, így a telepítés és a fejlesztés kifejezetten egyszerű. Az eszközben lehet firmware-t frissíteni a későbbiekben, ami által TCP/IP, UDP és PAD funkcionalitással is fog rendelkezni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés