Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Ericsson MMS szerződést kötött a China Mobile-lal

Kütyük

Az Ericsson MMS szerződést kötött a China Mobile-lal

Az Ericssont választotta egyik fő szállítójául a China Mobile Communication Corporation (CMCC), teljes körű MMS rendszermegoldások nyújtására.

A China Mobile Kína négy városában (Sanghaj, Guangzhou, Peking és Wuhan) tervezi MMS szolgáltatási központok telepítését. Az Ericsson az első két városra vonatkozó szerződést nyerte el.

A szerződés tartalmazza a telepítést és az integrálást, illetve rendszertámogatási szolgáltatások nyújtását két éven keresztül.

Az Ericsson – a China Mobile-lal együttműködve – 2002. júliusától szeptemberéig tartó, MMS alkalmazásokra vonatkozó versenyt hirdetett, elősegítve minőségi MMS alkalmazások fejlesztését és kereskedelmi forgalomba hozatalát. Tette ezt azzal a céllal, hogy a China Mobile tartalmas és minőségi MMS alkalmazásokat nyújthasson majd, amikor októberben Kína teljes területén beindítja az MMS szolgáltatást.

„Az Ericsson számára stratégiai jelentőségű, hogy részt vehet a China Mobile szolgáltatási hálózatának telepítésében. Ez a megállapodás kedvezőbb helyzetet teremt majd az Ericsson számára a China Mobile szolgáltatási és hálózati migrációs folyamatában. Az Ericsson megoldásai megfelelnek a China Mobile műszaki és üzleti követelményeinek a rendszertervezést és -felépítést illetően. A megrendelői igények megértése kulcstényező volt abban, hogy az Ericsson nyerte el a szerződést” – nyilatkozta Jan Malm, az Ericsson China elnöke.

Az Ericsson világszerte több mint 80 MMS tesztrendszert állított fel, és mindezidáig több mint 30 kereskedelmi MMS szerződést nyert el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés